Keo a vorbit despre motivele despărţirii de Andreea Bălan

De Geo Berciu pe

Andreea Balan si Keo au format, până în urmă cu câteva zile, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. După opt ani de relaţie cei doi s-au despărţit, iar presa a început să speculeze asupra motivelor separării.
După ce Andreea Bălan a confirmat despărţirea, punând-o pe seama faptului că ea vrea o familie, iar iubitu ei nu, a venit rândul lui Keo să vorbesacă despre motivele  care au dus la ruptură.

„E o situatie foarte nedreapta si as vrea sa lamuresc cateva lucruri, de dragul celor care doresc sa stie adevarul:

NU AM DECLARAT ca nu imi doresc sa am niciodata familie si copii! Dimpotriva! E cu siguranta cel mai frumos lucru in viata. Am explicat doar din ce motiv s-a racit relatia cu Andreea in ultimele luni: pentru ca eu mi-am dorit sa mai asteptam putin avand in vedere ca am fost extrem de ocupat cu constructia casei noastre timp de doi ani de zile, neglijand astfel partea profesionala, iar in momentul acesta chiar simt nevoia sa ma concentrez pe muzica. Consider ca a avea un copil este o mare responsabilitate, pe care imi doresc sa mi-o asum la momentul potrivit. Presa insa s-a grabit sa-mi puna eticheta de burlac inrait si care nu isi doreste copii, dar realitatea este alta!

NU AM DECLARAT niciodata ca m-am despartit de Andreea pentru ca ea vroia sa se casatoreasca cu mine!

Tatal meu nu a dat nicio declaratie catre presa, cum ca noi am fi despartiti de un an! Parintii mei locuiesc in Elvetia si nu au avut nici un contact cu presa.

E o perioada dificila si stresanta pe care incerc sa o traversez cu capul sus iar minciunile din presa nu ajuta deloc. Ii rog pe cei care ma apreciaza si ma sustin, sa nu ma judece pe baza falsurilor care se vehiculeaza in presa de scandal”, a scris Keo pe contul lui de Facebook.

Cu câteva zile înainte însă, fosta lui iubită a explicat atunci motivele: „Aş spune că eu şi Keo am luat o pauză… Ne-am despărţit… Singura problemă a fost că eu îmi doresc o familie, un copil, iar el este încă burlac”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro