Jada Pinkett, soția lui Will Smith, suferă de alopecie

De Mădălina Manole, pe
Jada Pinkett, soția lui Will Smith, se confruntă cu o afecțiune care determină căderea masivă a părului, numită alopecie. Actrița este îngrozită deoarece există riscul să ajungă la chelie.

Jada Pinkett a ales să vorbească pe pagina sa de Facebook despre problema de sănătate cu care se confruntă și, totodată, să le explice fanilor care este motivul pentru care în ultimele sale apariții publice a purtat turbane: “Multă lume m-a întrebat de ce port în ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult să vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia până la urmă să-l abordez. M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică. Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine. Simt o teamă continuă, însă am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, – a povestit Jada Pinkett.

Jada Pinkett, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu îndrăgitul actor Will Smith din anul 1997 și au împreună doi copii.

Citește și – Richard Gere se întoarce în televiziune după 30 de ani

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!