Irina Rimes, schimbare de look. Artista s-a tuns scurt

De Unica.ro, pe
Irina Rimes a apelat la o schimbare de look în timpul carantinei și a decis să se tundă. Artista a postat imaginile cu noua sa coafură pe Instagram, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„Ești ca o fetiță de 12 ani”, Zici că acum termini clasa a IV-a… nu-i rău Zânuța”, „Ce bine îți stă”, „Frumusețe”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care tunsoarea Irinei le-a generat.

Irina Rimes arată foarte bine cu noul său look, la care a apelat la scurt timp după lansarea piesei „Băiatul meu frumos”.

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei “Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scenă cu mine. “Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și în jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau să simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”, a afirmat Irina.

Irina Rimes, schimbare de look. Artista s-a tuns scurt

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!