Irina Baianț și Doru Todoruț sunt împreună: ”N-am vrut să facem publică relaţia”

De Mădălina Manole pe
Doru Todoruț și Irina Baianț sunt împreună. Solistul trupei Deepcentral și soprana Irina Baianț trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, însă au preferat să țină totul departe de ochii publicului larg.

Doru Todoruț, în vârstă de 42 de ani, a decis să facă totul public atunci când a publicat pe conturile de socializare o fotografie în care apare alături de Irina Baianț, în vârstă de 28 de ani. Acum, artistul a decis să nu se mai ascundă și a vorbit fără temeri despre femeia care i-a câștigat inima:

Doru Todoruț și Irina Baianț 2

„Suntem de mai mult timp împreună, dar n-am vrut să facem publică relaţia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat să nu ne mai ascundem, să nu ne mai ferim. Important e că între noi este ceva foarte frumos, care sperăm că va fi de durată. Ne completăm, suntem compatibili unul cu altul, cel puţin aşa credem în momentul de faţă”, –  a declarat Doru Todoruț pentru click.ro.

Doru Todoruț și Irina Baianț 2

Doru Todoruț este tatăl a trei fiice, Rebecca, de 8 ani, și gemenele Eva și Natalia, de 6 ani. Artistul este divorțat din anul 2013 și cu toate că fiicele sale locuiesc cu mama lor, pe nume Rocsana, acesta petrece pe cât de mult timp posibil în compania lor: „Asta a fost convenţia şi eu nu am vrut şi nici nu voi vrea vreodată să despart surorile, cu atât mai mult cu cât cele două sunt gemene și au 6 ani”, – a mai adăugat Doru Todoruț pentru sursa citată.

Irina Baianț poate fi admirată în musicalul „My Fair Lady”, alături de Anca Țurcașiu, Horia Bernciu și Ana Maria Georgescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență