Vedete grase: Piedone şi Ioana Tufaru şi-au micşorat stomacul

De Adina Radu, pe

După ce Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, şi-a schimbat viaţa cu ajutorul unei operţii de micşorare a stomacului, primarul Piedone anunţă că a slăbit şi el în acelaşi mod.

Ioana Tufaru, vânzătoarea la tarabă devenită bombă sexy la TV

Deşi este fiica unor mari artişti, Anda Călugăreanu şi Dan Tufaru, Ioana era vânzătoare de mărunţişuri în piaţa Obor acum trei ani, când au început apariţiile ei TV. Invitată la emisiunea Happy Hour, Ioana Tufaru mărturisea că nu s-a spălat pe dinţi de ani buni, că are peste 200 de kilograme şi că trăieşte din câteva sute de lei pe lună, pensia de urmaş a mamei ei.
În ciuda ajutorului primit nu a reuşit să ţină o dietă corectă, dar în urma apariţiilor TV a atras atenţia Fundaţiei pentru tratamentul obezităţii, care a ajutat-o să-şi facă gratuit o operaţie de micşorare a stomacului. Într-un an, Ioana a slăbit 120 de kilograme, coborând astfel sub 100 de kilograme.
Vedete grase: Piedone şi Ioana Tufaru şi-au micşorat stomacul
Se pare însă că asta nu a ajutat-o să-şi găsească un loc de muncă normal, fiindcă, după spusele unora, ea este nevoită să câştige bani din apariţiile televizate. Iar televiziunile îi cer apariţii sexy, astfel că Ioana a făcut poze senzuale şi chiar a dansat la bară la „Un show păcătos”, unde a apărut şi în rochie de mireasă. Acestea în condiţiile în care ea este departe de a fi o bombă sexy – deşi a slăbit mult, are încă un surplus de grăsime şi mai ales un surplus de piele deloc estetic.
Femeia recunoaşte că nu are un look prea plăcut dar şi că speră să primească noi operaţii gratuite pentru a scăpa de pielea lăsată.
ioana tufaru

Cristian Popescu Piedone are stomacul „cât un pix”

Asta am aflat ieri, de la „Happy Hour”, unde primarul cu greutate a fost invitat alături de medicul care l-a operat. Piedone a ţinut mai multe cure de slăbire prin care a scăpat de zeci de kilograme, dar fiind un pofticios nu a reuşit niciodată să se menţină. Pentru că greutatea îi ameninţa sănătatea, Cristian Popescu a decis să apeleze la operaţia de micşorare a stomacului şi în numai o lună a slăbit 25 de kilograme.
Noul stomac îi permite să mănânce la micul dejun doar două ouă de prepeliţă şi două linguriţe de brânză.
Foto: Facebook, arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!