Ioana Maria Moldovan a născut. Iată prima declarație și prima imagine cu băiețelul prezentatoarei TV

De Mădălina Manole pe
Ioana Maria Moldovan a devenit mămică pentru prima oară, imediat după miezul nopții, pe data de 13 ianuarie. Prezentatoarea jurnalului Focus din Inima României, de la Prima TV, a născut un băiețel perfect sănătos.

Ioana Maria Moldovan a ales să nască pe cale naturală, iar micuțul, pe care vedeta l-a prezentat imediat prietenilor săi virtuali de pe Facebook, se va numi Andrei Ioan.

Ioana maria moldovan

A fost un moment emoționant. Este greu sa descrii în cuvinte ceea ce simți, mai ales că a fost și o naștere naturală, după trei ore de travaliu. N-a fost nici ușor, nici greu, dar în momentul în care l-am auzit plângând și medicului Raluca Uzum mi l-a pus în brațe a fost așa…nici nu știu cum să spun… clipele acestea se trăiesc, se simt, nu se pot explica sau povesti. Sper ca cifra 13 să-i poarte noroc și să fie un luptător așa cum a fost și la nașterea naturală. Am născut fără anestezie pentru că am ajuns cu o dilatație de șase și s-a hotărât că nu mai este nevoie.” – a declarat Ioana Maria Moldovan pentru Focus.

Ioana Maria Moldovan si Marian Gales

Ioana Maria Moldovan trăiește de 13 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul său, Marian Galeș, fratele soțului Ilenei Ciuculete.

Citește și – Scandal infernal în familia Ilenei Ciuculete! Soţul ei o acuză pe prezentatoarea Ioana Maria Moldovan!

Citește și – Vedete care vor deveni mămici în 2018

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Venus intră în Scorpion. Gelozie. Posesivitate. Pasiuni secrete. Cum sunt influențate zodiile

Venus intră în Scorpion. Gelozie. Posesivitate. Pasiuni secrete. Cum sunt influențate zodiile