Ioana Ginghină, pregătiri de nuntă. Când și unde va deveni mireasă a treia oară?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 ianuarie 2022, 12:24

Ioana Ginghină trece printr-o perioadă frumoasă, în care se pregătește să se căsătorească din nou.

Ioana Ginghină este gata să îmbrace rochia de mireasă pentru a treia oară. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol își începe noul an cu dreptul, îndrăgostită și gata de ascensiune – atât pe plan personal, cât și profesional.

Cu peste doi ani în urmă, Ioana GInghină suferea după divorțul de Alexandru Papadopol, detaliile despărțirii lor fiind pe prima pagină a tuturor ziarelor. Drumul spre vindecarea emoțională a fost unul lung și deloc ușor, ea având nevoie și de ajutorul specialiștilor.

Ioana Ginghină, pregătiri de nuntă. Când și unde va deveni mireasă a treia oară?

În cele din urmă, Ioana Ginghină și-a permis să fie din nou vulnerabilă în fața unui bărbat. Ea a avut noroc, găsind bărbatul potrivit în persoana lui Cristi Pitulice, alături de care trăiește o poveste de dragoste frumoasă. Cristi Pitulice este unul dintre cei mai populari influenceri din domeniul turismului și bărbatul alături de care Ioana Ginghină este gata să pășească în fața altarului.

Citește și: George Burcea, noi detalii despre relația cu Andreea Bălan după separare

Citește și: Larisa Udilă, de urgență la spital. „Am făcut o criză de nervi, am plâns, am urlat”

Citește și: Ce spune Catinca Roman despre ipostazele în care se afișează Loredana Groza

Citește și: Adelina Pestrițu, postare de pe patul de spital. Ce a pățit influencerița

Întrebată de OK! Magazine când se vor căsători, Ioana Ginghină a răspuns: „Da, cel mai probabil nunta va fi anul acesta, pentru că va trebui să fim naşi unor prieteni, aşa că asta ne-a făcut să ne gândim mai serios la acest aspect. Unde când şi cum nu ştiu, cel mai probabil la Primăria Dragomireşti Vale”.

Totodată, Ioana Ginghină menține o relație bună cu Alexandru Papadopol, de dragul fiicei lor, Ruxandra, o adolescentă de 14 ani. Actrița a spus că în această perioadă, relația dintre ea și Ruxandra este mai bună ca oricând.

„Relaţia mea cu Ruxandra este cea mai frumoasă de departe”, a zis Ioana Ginghină pentru OK! Magazine. „Trăim o perioadă atât de frumoasă, ne înţelegem atât de bine şi suntem mai apropiate ca niciodată. Nu există reproşuri, am înţeles ambele că suntem din generaţii diferite, aşa că ne acceptam una pe cealaltă cu principiile şi părerile pe care le avem. Ne iubim şi asta contează. Iubirea este necondiţionată”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!