Interviu: Andreea Marin Bănică despre noul ei film

De Unica.ro pe

Andreea Marin Bănică a fost vineri seară la premiera de gală a filmului „Ho Ho Ho 2”, alături de Dana Rogoz, Dragoş Bucur şi multe alte vedete. Iată ce a declarat despre rolul ei din acest film.

Personajul tau din filmul “Ho ho ho: O loterie de familie” este unul comic, dar in acelasi timp este un personaj care parcurge un drum, descopera ceva. Poti sa ne dezvalui cate ceva despre cum a fost lucrul la acest rol si cum l-ai “construit”?

In primul rand, mi-am dorit sa ii schimb mult infatisarea si limbajul, am discutat asta cu producatorul si regizorul si li s-a parut o idee buna, asa ca zis si facut. Am reusit astfel sa ma indepartez de imaginea mea mult prea cunoscuta, care ar fi fost o piedica, nu un ajutor pentru mine. Pentru a intra in pielea unui personaj, nu e usor sa convingi ca esti altcineva cand spectatorului ii e greu sa se desprinda de tine, cea de zi cu zi. Apoi m-am intors la Creanga, l-am recitit si am inovat destul de mult pe scheletul scenariului initial, ca sa ajung la rezultatul dorit. In seara lansarii, am avut bucuria sa vad ca am reusit sa aduc buna dispozitie celor mari si sa ii sperii pe cei mai mici, semn ca am fost convingatoare.
Vezi continuarea pe viva.ro!

Agresorii sexuali vor fi înscriși într-un registru național. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis

Agresorii sexuali vor fi înscriși într-un registru național. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis