Ilinca Vandici și Vladimir Drăghia, împreună într-o nouă emisiune

De Mădălina Manole, pe
Surprizele sosite din zona televiziunii se țin lanț, iar ultima veste a surprins pe toată lumea: Ilinca Vandici și Vladimir Drăghia vor prezenta împreună o nouă emisiune la postul de televiziune Kanal D.

Ilinca Vandici și Vladimir Drăghia vor modera Fan Arena, o emisiune de tip talk-show dedicată fanilor competiției Exatlon, unde se vor prezenta materiale în exclusivitate, dar și cele mai fierbinți informații despre Faimoșii și Războinicii care vor intra în competiția celui de-al doilea sezon Exatlon.

„Am fost și sunt fan Exatlon și știu ce înseamnă să arzi de curiozitate să afli tot mai multe lucruri despre ce se întâmplă în Republica Dominicană. Am suferit și am explodat de bucurie de multe ori urmărind primul sezon, iar acum sunt foarte fericită că pot să aflu lucruri extrem de interesante la cald și că le pot împărtăși celor de acasă. Îl admir enorm pe Vladimir Draghia, el reprezintă o parte importantă din Exatlon, prin modul în care s-a luptat, a rezistat, s-a impus prin fair play și și-a apropiat publicul’, – a declarat Ilinca Vandici.

„Este pentru prima dată când mă aflu în postură de prezentator. Îmi va fi greu, dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat această provocare. Al doilea motiv ar fi acela că mă simț apropiat de subiectul emisiunii. Cunosc înstrăinarea, emoția, speranța, lupta de acolo, ceea ce mă va ajută să îi înțeleg, să empatizez cu concurenții noului sezon Exatlon. Voi încerca să le vorbesc telespectatorilor despre ceea ce nu se vede la televizor. Voi încerca să le răspund la curiozitățile pe care, de la revenirea mea în țară, întâlnindu-mă cu ei pe stradă, am văzut că le au. O să încep chiar acum, răspunzând la cea mai frecvență întrebare: „E pe bune?”. Da, totul este cât se poate de „pe bune”! Este chiar mai real decât viața de zi cu zi. Sunt bucuros că voi face parte, iarăși, din această aventură, începând, în același timp, un drum nou pentru mine’, – a transmis Vladimir Draghia.

Citește și – Mădălin Ionescu se recăsătorește cu soția sa

Citește și – Antonia și Alex Velea, declarații de dragoste siropoase în public

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!