Amalia şi Ilie Năstase divorţează

De Unica.ro, pe

Unul dintre cele mai frumoase şi longevive cupluri din România, Ilie şi Amalia Năstase, au anunţat că se despart. După 14 ani petrecuţi împreună, cei doi vor rămâne în continuare prieteni…
 …şi parteneri, dar şi aceiaşi părinţi iubitori ale celor două fetiţe minunate pe care le au împreună.
 
Nu putem continua decât ca prieteni”, au consemnat aceştia într-o scrisoare adresată presei, mărturisind că au ajuns la o răscruce inevitabilă a relaţiei.
 
Ilie Năstase şi Amalia s-au cunoscut în 1996, la unul dintre concertele susţinute de Sting în România, iar opt ani mai târziu s-au cununat la Paris, unde au organizat o nuntă cu fast şi multe celebrităţi internaţionale, printre care Omar Sharif, Alain Delon, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Gheorghe Hagi.
 
Deşi au fost mulţi cei care nu le acordau nicio şansă, căsătoria familiei Năstase a fost una de „mare şlem”, petrecând împreună şapte ani de căsătorie frumoasă.  
Soţii Năstase au împreună două fetiţe – Alessia (6 ani) şi Emma (3 ani).
 
Deşi poate părea idilic ce spunem, am văzut prea multe lucruri urâte în jurul nostru, în media şi în societatea românească şi nu vrem sub nicio formă să devenim zi de zi sursă savuroasă a iubitorilor de scandaluri sau sursă de interese”, a explicat familia Năstase în aceeaşi scrisoare, potrivit Mediafax.

Urmăreşte în galeria foto mai multe fotografii cu familia Năstase! 

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!