Hilary Duff, în contact cu noul coronavirus în timpul sarcinii

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 15:47

Însărcinată cu al treilea copil, Hilary Duff (32 de ani) a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Acum, actrița este izolată într-una dintre camerele locuinței sale.

Hilary Duff, în contact cu noul coronavirus în timpul sarcinii

„Expusă la COVID-19. Ziua a doua de carantină”, a scris în mediul online, alături de o imagine în care pare puțin enervată.

În decembrie 2019, Hilary s-a căsătorit cu muzicianul Matthew Koma (32 de ani). Actrița este acum însărcinată cu al doilea copil al lor.

Hilary Duff, în contact cu noul coronavirus în timpul sarcinii

Perechea mai are împreună o fiică, Banks, în vârstă de doi ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de hochei Mike Comrie (40 de ani), Hilary mai are un fiu, Luca, în vârstă de 8 ani.

Înaintea izolării, Hilary a fost fotografiată pe platourile de filmare ale sezonului al șaptelea al serialului Younger in New York.

„Doar eu și Cazzie. Cazzie și cu mine”, a mai scris Hilary în mediul online, în dreptul unei imagini în care pozează alături de una dintre cărțile scriitorului David Cazzie, Nimeni nu a cerut asta: Eseuri.

Sâmbătă, 24 octombrie, Hilary și Matthew au dezvăluit că familia lor se mărește. „Creștem!!! În mod deosebit eu …”, a scris Hilary, pe contul personal de Instagram.

În boomerangul publicat, muzicianul îi mângâie burtica. În secțiunea de comentarii, Matthew a scris: „Lol, carantina a fost distractivă. Bebe nr. 3 – 2021”.

Hilary și Matthew s-au căsătorit la sfârșitul anului trecut

Hilary și Matthew formează un cuplu din anul 2017. Deși fiica lor s-a născut un an mai târziu, în octombrie 2018, perechea s-a logodit abia în 2019. În luna decembrie a aceluiași an și-au oficializat relația.

La un moment dat, după ce Hilary și Matthew au fost pronunțați soț și soție, fiul actriței a luat microfonul și le-a mulțumit invitaților înainte de a striga: „Petrecere!”.

„Toată lumea a izbucnit în râs și s-a bucurat de acel moment. Seara s-a mutat într-un alt cort pentru cină și dans, iar întreaga lume a părut să se distreze de minune”, a declarat o sursă.

„Întreaga seară a fost plină de râsete și bucurie.” Printre invitații cuplului s-au numărat Mandy Moore și soțul ei Taylor Goldsmith, precum și sora miresei, Haylie Duff.

Foto: Instagram

Citește și:

Lupo, câinele Prințului William și al lui Kate Middleton, s-a stins din viață

Prima imagine cu fiica lui Șerban Copoț: „Acasă în cuibul nostru”

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!