Hailey Bieber se confruntă cu probleme de sănătate: „Este dureros și am stări de greață”

De Oana Savin, pe

Hailey Bieber, soția lui Justin Bieber, a dezvăluit că are câteva probleme de sănătate. Modelul în vârstă de 26 de ani a precizat că nu este însărcinată, așa cum au afirmat unele persoane.

Hailey a mărturisit că are un chist ovarian, afecțiune care îi provoacă greață și o face să fie balonată. Din această cauză, fanii au crezut că soția lui Justin Bieber este însărcinată.

Hailey Bieber are probleme de sănătate

Aceasta a oprit zvonurile, precizând că „nu este vorba de niciun copil”.

Hailey Bieber a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare în fața unei oglinzi, cu abdomenul dezgolit.

Hailey Bieber se confruntă cu probleme de sănătate: „Este dureros și am stări de greață”

„Am un chist pe un ovar de mărimea unui măr. Nu am endometrioză sau PCOS, e doar un chist ovarian, mult mai mare decât media și nu e deloc confortabil”, a scris modelul în vârstă de 26 de ani într-un InstaStory.

„Este dureros și am stări de greață, balonare și crampe”, a explicat ea.

Nu este pentru prima dată când Hailey Bieber are probleme de sănătate. În luna martie a acestui an, ea a dezvăluit că a ajuns la spital după ce un mic cheag de sânge i-a ajuns pe creier și i-a provocat simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral. De asemenea, ce curând ea a fost supusă unei proceduri cardiace.

Cum o alintă Justin Bieber pe soția sa

S-au căsătorit în urmă cu patru ani, însă sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. În urmă cu ceva timp, artistul a dezvăluit că își alintă zilnic soția cu diferite porecle.

„Câte o poreclă pentru ea în fiecare zi. Astăzi este My Goo Goo”, a scris cântărețul într-o postare pe Instagram.

Hailey Bieber se confruntă cu probleme de sănătate: „Este dureros și am stări de greață”

Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit civil în anul 2018, la un tribunal din New York. Nunta religioasă au făcut-o pe 30 septembrie 2019, la Montage Palmetto Bluff în Bluffton, Carolina de Sud, în fața a 154 de invitați.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul tatălui lui Hailey, actorul Stephen Baldwin. Însă relația lor a început mult mai târziu, în anul 2016.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!