Ghiceşte vedeta: Ce cântăreaţă autohtonă are acest abdomen perfect?

De Erika Chivu pe

Vedeta noastră, cea cu maiou negru din poză, este o împătimită a fitnessului şi are un corp impecabil obţinut după ore şi ore de antrenament. Cine să fie?
Anda Adam, căci despre ea este vorba, are un abdomen de invidiat, pentru care a făcut eforturi considerabile. În această imagine postată recent pe Facebook, Anda (cea cu maiou negru) apare împreună cu Florina Cernat, triplă campioană mondială la fitness. Amândouă arată la fel de bine!
Anda a postat poza împreună cu un mesaj menit să îi inspire pe fanii ei „Nu contează cât de bun eşti, contează cât de bun vrei să fii„.
Fanii Andei Adam ştiu deja că artista este pasionată de fitness pentru că văd adesea pe Facebook imagini cu ea la sală. Anda a şi spus în emisiunea „Te cunosc de undeva” că face foarte mult sport. Ozana Barabancea, profesoara de canto a emisiunii, i-a cerut să cânte în timp ce alerga pe bandă. „Ca sã vã explic: ei nu au încredere în mine şi în condiţia mea fizicã. Cred cã nu aţi înţeles. Eu şi când dorm alerg!„, a spus Anda.
anda adam
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro