Gheorghe Zamfir, dezvăluiri emoționante despre soția sa: „E un înger”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 aprilie 2021, 16:19
Gheorghe Zamfir a împlinit de curând 80 de ani, iar cu ocazia aniversării sale, maestrul naiului a făcut câteva mărturisiri emoționante despre soția sa, Nicoleta Beca.

Gheorghe Zamfir a împlinit 80 de ani în data de 6 aprilie. Cu această ocazie, celebrul artist a vorbit, într-un interviu realizat de Iuliana Tudor la TVR 1, de legătura specială pe care o are cu soția sa, Nicoleta Beca. Cei doi formează un cuplu de aproape 13 ani, iar în 2015 s-au căsătorit.

„Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger”, a declarat artistul, potrivit Libertatea.ro.

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca s-au cunoscut la o emisiune TV în anul 2008, pe vremea când naistul era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle, de care a divorţat cu scandal, în 2015. La finalul anului 2015, „regele naiului” și iubita sa mai tânără cu 44 de ani s-au căsătorit civil. Apoi, în februarie 2016, s-au cununat religios la o biserică din Găeşti, orașul natal al artistului.

„Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă, în România, într-o totală discreţie”, a declarat atunci avocata lui Gheorghe Zamfir.

Citește și: Raluca Pastramă și Pepe, din nou împreună după divorț. Ce eveniment special i-a reunit

Prințul Andrew, dezvăluiri despre starea reginei Elisabeta a II-a după moartea prințului Philip

Prinţul Harry a ajuns în Anglia pentru funeraliile bunicului său. Va sta în carantină cinci zile

Alexandra Dinu, primul mesaj din online după ce s-a aflat că s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

Gheorghe Zamfir, divorț cu scandal

Artistul a plecat din România în 1982 și s-a stabilit în Franța, devenind cetăţean francez. În 1989, pe când avea 48 de ani, Gheorghe Zamfir a cunoscut-o la un concert de-al său pe cea care avea să-i devină soție, Marie Noelle.

Cei doi au decis să se căsătorească după 5 ani de relație. În 2010, după 16 ani de relație, soția artistului a depus actele de divorț și l-a acuzat pe maestru de maltratare și infidelitate. După cinci ani de luptă aprigă prin tribunale, aceștia au divorțat.

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!