Geri Horner – Ginger Spice din trupa Spice Girls – împlinește astăzi 49 de ani! O mai recunoști?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 august 2021, 13:02

Geri Horner împlinește astăzi 49 de ani! A devenit celebră în anii 90, când a fost membră a trupei Spice Girls, fanii cunoscând-o drept Ginger Spice.

Geri Horner este astăzi căsătorită cu pilotul de curse Formula 1 Christian Horner, cei doi spunându-și „da” în anul 2015. Deși sunt căsătoriți de șase ani, ei încă par să fie în faza lunii de miere. Pe social media, selfie-urile romantice ale celor doi îi fac pe fani să le lase nenumărate comentarii de încurajare.

Frumoasa Geri Horner are doi copii: pe Bluebell Madonna Halliwell, din relația cu fostul ei partener, Sacha Gervasi, și pe Montague George Hector Horner, din relația cu actualul soț.

Geri Horner – Ginger Spice din trupa Spice Girls – împlinește astăzi 49 de ani! O mai recunoști?

Nașele fetiței sunt două foste membre Spice Girls, Victoria Beckham și Emma Bunton. Băiețelul a fost descris de mama lui drept o minune. L-a conceput natural la vârsta de 44 de ani, situație mai rar întâlnită. După ce l-a născut, nu și-a făcut un scop din a slăbi, glumind la acea vreme că urcatul scărilor la ea în casă constituie un exercițiu fizic suficient de bun pentru ea.

În trecut, Geri Horner a făcut parte din Spice Girls. Însă în 199 a părăsit trupa, pentru a-și urma cariera solo. Au urmat mai mulți ani în care piesele pe care le-a scos pe cont propriu i-au adus în continuare succes, dintre acestea amintind de „Scream If You Wanna Go Faster”, „Calling” și „Ride It”. Când Spice Girls s-au reunit în 2007, și Geri s-a întors în cadrul trupei.

În 2012, Geri Horner a fost jurat în cadrul sezonului nouă al emisiunii X-Factor din Marea Britanie. Un an mai târziu, a devenit jurat al sezonului șapte din Australia’s Got Talent. Pe lângă acestea, ea și-a găsit o chemare și în zona literară, lansând mai multe cărți, printre care autobiografia de succes „If Only” și cartea pentru copii „Ugenia Lavender”.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!