Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au mutat fetițele de la grădinița privată la cea de stat. „Au fost niște discuții acolo”

De Unica.ro, pe

Gabriela Cristea (47 de ani) și Tavi Clonda (42 de ani) au decis să schimbe sistemul de școlarizare ale fetițelor. Victoria (4 ani) și Iris (3 ani) au mers până acum la o  grădiniță particulară, însă părinții lor au luat hotărârea de a le retrage de acolo și de a le înscrie la una de stat. Soții Clonda au dezvăluit că nu erau mulțumiți de grădinița particulară pe care o frecventau fetele și, în plus, au ținut cont și de aspectul financiar când au făcut mutarea.

Au fost niște discuții cu doamna directoare de acolo, nu ne-am înțeles, nu erau transparenți. Nu știam ce fac copiii pe acolo, copiii erau ok, dar nu… la o grădiniță și părinții trebuie să fie ok, nu numai copiii. Pentru că noi ne dăm comorile acolo și atunci trebuie să știm cam ce fac.

Ni se spunea doar dacă era o mică problemă. Dacă îi curge nasul sau dacă tușește, ni se spunea, bineînțeles. Dar nu știam și alte lucruri. Foarte rar aveam de vorbit cu ele, nu aveam timp, nu ne potriveam. Nu prea știam ce se întâmplă. Ele, fiind mici, nu spuneau mare lucru, că nu știau să spună. Și nu era ok.

Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă…  Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși – a declarat soțul Gabrielei Cristea, pentru fanatik.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au mutat fetițele de la grădinița privată la cea de stat.

Gabi și Tavi Clonda au investit în propria piscină cu apă sărată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit, anul trecut, o piscină cu apă sărată care le adduce o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare, le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi – a dezvăluit Gabriela Cristea, în emisiunea „Xtra Night Show”.

A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult de accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro – a adăugat Tavi Clonda.

Citeşte şi: Un regizor faimos a declarat că s-a născut femeie. „Aceasta e cea mai bună parte din mine”

Citeşte şi: Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma uriașă pe care cerut-o pentru două evenimente din Germania

Citeşte şi: Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru nunți, botezuri și zile de naștere. Suma cerută de artistă pentru un program artistic complet

Citeşte și: Jane Fonda are cancer. Actrița a început chimioterapia

Familia Clonda locuiește într-o vilă cu două etaje și curte mare. Locuința este în Corbeanca și ar fi costat circa 200.000 de euro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au mutat fetițele de la grădinița privată la cea de stat. "Au fost niște discuții acolo"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Casa am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor. În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Ne-am făcut un spațiu mai mare. Eram așa, niște nebuni frumoși care se gândeau cam ce își doreau de la o casă. Ne-am așezat la masă și am început să discutăm. Și ne-am apucat să desenăm – a spus Gaberiela Cristea în show-ul „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!