Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru nunți, botezuri și zile de naștere. Suma cerută de artistă pentru un program artistic complet

De Unica.ro, pe

Vlăduța Lupău (31 de ani) se numără, în momentul de față, printre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară și de petrecere de la noi. Cântăreața face spectacol ori de câte ori are un eveniment și are un program foarte încărcat, concertând aproape zilnic. Dar Vlăduța nu cântă doar la evenimente publice, ci la nunți, botezuri și petreceri private. Pentru că este un artist complet, își iubește meseria și are un respect imens pentru public, Vlăduța dă curs solicitărilor celor care doresc să o aibă în preajmă pentru întreținerea atmosferei la evenimentele importante din viață.

Ca orice celebritate din domeniul muzical, Vlăduța are pretenția să fie remunerată pe măsura talentulu și a popularității. Așadar, pentru nunți, botezuri sau zile de naștere, tariful Vlăduței Lupău este de 5.000 de euro, notează cancan. În funcție de durata cântărilor, suma de bani cerută de artistă se poate mări.

Vlăduța Lupău și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă foarte fragedă. Ea a început să cânte muzică populară de la vârsta de patru ani și a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că a avut un mare noroc pentru că a întâlnit o profesoară de excepție, care a ajutat-o să devină artist ape care toată lumea o îndrăgește astăzi și o ascultă cu mare drag.

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru nunți, botezuri și zile de naștere. Suma cerută de artistă pentru un program artistic completIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități.

Acolo, spre marele meu noroc , am bătut la o uşă unde scria ‘Folclor’. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi Vlăduța Lupău. Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist – a mărturisit artista în trecut.

Vlăduța Lupău, pe scenă la nici o lună de la naștere

Cântăreața a adus pe lume, pe 6 august 2022, un băiețel. Venire ape lume a micuțului Iair a fost o bincuvântare pentru Vlăduța și soțul ei, Adrian Rus.

Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️ Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta, puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întotdeauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întotdeauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru nunți, botezuri și zile de naștere. Suma cerută de artistă pentru un program artistic complet

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întotdeauna, mereu! Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama”… iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “Ești mama lui Iair!” – a fost mesajul emoționant al Vlăduței lupău, după nașterea băiețelului.

Citeşte şi: Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma uriașă pe care cerut-o pentru două evenimente din Germania

Citeşte şi: 10 ani de la moartea fiului lui Florin Călinescu. De ce a decis Luca să-și pună capăt zilelor

Citeşte şi: Nadine, despre situațiile critice prin care a trecut când consuma alcool. „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, ținută spectaculoasă la nunta fiului ei. Ce mesaj a transmis artista

Deși viața de proaspătă mămică este foarte solicitantă, Vlăduța nu a putut sta departe de scenă pentru mult timp și s-a reîntors să concerteze la trei săptămâni după naștere. Artista și-a recăpătat rapid forma fizică după naștere și și-a reluat meseria pe care o iubește atât de tare.

Mi-a fost dor să mă cuprindă rochițele. Atunci când am fost cu burtică am purtat doar 3-4 rochițe tot sezonul – a transmis Vlăduța în mediul online, mândră foc că poate purta din nou ținutele de scenă preferate.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!