Nadine, despre situațiile critice prin care a trecut când consuma alcool. „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

De Unica.ro, pe

Nadine Voindrouh (45 de ani) se numără printre celebritățile care au avut mult de luptat pentru a ajunge unde sunt astăzi. Actrița s-a lovit în trecut de multe obstacole care i-au făcut drumul spre succes mai anevoios. Una dintre cele mai dificile perioade prin care a trecut vedeta a fost când căzuse în patima alcoolului. Nadine nu mai consumă în prezent băuturi alcoolice, în urmă cu câțiva ani, avea acest viciu care i-a făcut mult rău.

Nadine spune că au trecut câțiva ani de când nu mai consumă alcool. Vedeta de televiziune a apelat și la terapie pentru a scăpa de viciu.

Nadine, despre situațiile critice prin care a trecut când consuma alcool.

Nu mai beau de câțiva ani, iar când o făceam credeam că o fac pentru că îmi place. Detestam gustul alcoolului, însă iubeam felul în care îmi schimba realitatea. Nu știam cum să fac altfel. Azi știu.

Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal. Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă.

În terapie am aflat că beam pentru a anestezia la prima mână orice formă de emoție dureroasă. De aceea dacă îți este greu fără alcool, du-te și vorbește cu un terapeut – face minuni!

Cântăm despre alcool, despre beție, ne lăudăm cu cât de mult alcool am băut nu știu unde, postăm pe social media pahare și sticle cu alcool pe care le dăm pe gât, ca și cum ar fi o mare virtute. Să bei alcool nu este o virtute. Pentru cei mai mulți este o boală – a transmis Nadine pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre Mădălina Manole: „Era nefericită și nu a ajutat-o nimeni”

Citeşte şi: Un regizor faimos a declarat că s-a născut femeie. „Aceasta e cea mai bună parte din mine”

Citeşte şi: Andreea Bălan, despre experiența „America Express”: „La un moment dat voiam să venim acasă”

Citeşte şi: 10 ani de la moartea fiului lui Florin Călinescu. De ce a decis Luca să-și pună capăt zilelor

Vedeta a mai spus că alcoolul i-a adus o mulțime de probleme, iar unele dintre ele i-ar fi putut chiar pune în pericol viața. Nadine spune că obișnuia să consume câteva sticle de vin pe  zi.

Nadine, despre situațiile critice prin care a trecut când consuma alcool. "Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Alcoolul m-a pus în situații penibile, mi-a distrus prietenii, m-a pus în situații de viață și de moarte, și mi-a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc.

Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool. Eu n-am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara, sau, uneori, un pic la o petrecere. Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, si culmea, funcționam in felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi.  N-am crezut că mă pot distra fără alcool în sistem. Dar se poate să râzi și să te simți bine doar cu apă. Se poate! – a adăugat vedeta.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!