Folclor şi salsa, azi la „Dansez pentru tine”

De Diana Sorescu, pe

Ediţia a doua a show-ului „Dansez pentru tine” va provoca echipele la două noi stiluri de dans: folclor şi salsa. Dueliştii au emoţii, deoarece ei vor pregăti şi dansurile emisunii trecute. Vinerea trecută s-a dat startul în competiţia visurilor, iar echipele au trecut peste tracul inevitabil şi au dat ce au avut mai bun pe scenă.

Dansul în ploaie, o noutate în materie de stiluri, le-a dat ceva bătăi de cap celor opt perechi, însă cu toţii s-au descurcat foarte bine.

Nu au lipsit micile incidente: concentrată să execute perfect şi emoţionant coregrafia, Adela Popescu a efectuat o piruetă amplă ce i-a dezgolit un sân. Chiar şi aşa, frumoasa actriţă nu şi-a pierdut concentrarea şi a evoluat minunat până la sfârşit, echipa ei fiind răsplătită cu 10 pe linie!

Show-ul de astăzi se anunţă incendiar şi plin de surprize: perechile vor dansa pe muzică autentică din popor şi pe ritmuri fierbinţi de salsa. Cu toţii s-au pregătit temeinic în sălile de repetiţii, hotărâţi să cucerească publicul şi juriul cu prestaţiile lor.

Nu la fel de norocoasă a fost perechea formată din Paula Seling şi Tudor. În timpul unei serii de piruete, cântăreaţa l-a lovit cu cotul în nas pe partenerul ei, provocându-i acestuia fisură de piramidă nazală.

Chiar dacă medicul l-a sfătuit să suporte procedura de redresare a piramidei nazale şi să renunţe la dans, Tudor a ales să meargă mai departe şi să îndure o operaţie mult mai complicată, după concurs.

Dueliştii au însă cele mai mari emoţii: Bogdan Vlădău şi Jorge alături de partenerele lor vor dansa stilurile din ediţia trecută, dans în ploaie şi cabaret, plus o demonstraţie de folclor. Vezi în galeria foto imagini cu perechile condamnate la duel!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!