Fiica lui Liviu Vârciu, schimbare drastică de look. Cum arată Carmina acum

De Unica.ro, pe

Liviu Vârciu (41 de ani) are trei copii. Actorul are o fiică, Carmina, în vârstă de 19 ani, dintr-o fostă relație. Din actuala relație cu Anda Călin (32 de ani), Liviu mai are o fiică și un fiu, Anastasia Maria (4 ani) și, respectiv, Liviu Matei (1 an și jumătate).

Fiica lui Liviu Vârciu, schimbare drastică de look. Cum arată Carmina acum

Recent, Carmina a optat pentru o schimbare majoră de look. „De multă vreme simțeam nevoia de o schimbare majoră. Mi-a fost greu, recunosc, dar haistylistul și noul capitol care va începe în viața mea m-au făcut mai curajoasă pentru a face acest pas. Mulțumesc din suflet! Mă simt uimitor. Te provoc și pe tine să faci o schimbare în viața ta. O să vezi ca îți va fi mult mai bine”, a scris Carmina în mediul online.

Carmina este în prezent studentă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, în cadrul Universității din București.

Fiica lui Liviu Vârciu, schimbare drastică de look. Cum arată Carmina acum

În octombrie 2021, pentru Playtech, mama Carminei, Ami Teiceanu (40 de ani), a vorbit despre relația dintre ea și Liviu, dar și dintre Carmina și frații săi mai mici. „Are o relație bună. I-am spus întotdeauna că sunt frățiorii ei, că nu au nicio vină și că trebuie să îi iubească și să se comporte frumos cu ei. La început nu a fost foarte încântată, dar acum este ok”, a declarat Ami Teiceanu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Liviu Vârciu, probleme de sănătate: „Mă simt rău, n-am forță”

Liviu Vârciu și Anda Călin își doresc o nuntă intimă. „Nu mai punem accent pe așa ceva”

Liviu Vârciu, despre relația cu Anda Călin: „Anda chiar m-a suportat. Sunt un om dificil, nervos”

Despre relația dintre ea și Liviu, Ami a mai spus pentru aceeași sursă: „Nu am avut nicio treabă cu el, nici el cu mine. Îi doresc să fie fericit cu familia lui. Nu are rost să purtăm dușmănie, avem un copil, e mare. Nu am mai avut certuri, fiecare cu treaba lui”.

„Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți. Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul. Dar, pe parcursul anilor, mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici prin care se face un film bun. După liceu îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, spunea Carmina în toamna anului 2019, pentru VIVA!.

Din cauza pandemiei însă, adolescenta a fost nevoită să-și schimbe opțiunile. Carmina împărtășește și pasiunea lui Liviu pentru muzică, mama ei declarând tot pentru VIVA!: „Ia și lecții de canto și sunt mândră de ea, deoarece am înțeles că are o voce bună, puternică, și sunt sigură că o vom auzi cântând într-o bună zi”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!