Liviu Vârciu și Anda Călin își doresc o nuntă intimă. „Nu mai punem accent pe așa ceva”

De Unica.ro, pe

Liviu Vârciu (38 de ani) și Anda Călin (28 de ani) formează un cuplu de 5 ani. Perechea are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Anastasia Maria (3 ani și jumătate) și Liviu Matei (1 an). Artistul mai are o fiică în vârstă de 19 ani, Carmina, dintr-o fostă relație.

Liviu Vârciu și Anda Călin își doresc o nuntă intimă. „Nu mai punem accent pe așa ceva”

Pe 17 septembrie 2021, Liviu și Anda au organizat o petrecere pentru fiul lor. Micuțul a fost creștinat cu ceva timp în urmă, însă abia acum a reușit cuplul să organizeze un eveniment mai amplu pentru familie și cei dragi. „Ar fi fost culmea să îi fac fetiței un eveniment mare și lui Matei nu, să fie marginalizat. Merita același lucru pe care l-am făcut și la Anastasia”, a spus Anda Călin.

Liviu Vârciu și Anda Călin își doresc o nuntă intimă. „Nu mai punem accent pe așa ceva”

În aceeași zi, tânăra a spus ce fel de nuntă își doresc ea și Liviu. „Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva, va fi doar cu noi doi și, eventual, martorii, un preot și un fotograf. Atât”, a mai declarat Anda, potrivit Spynews.

În mediul online, Anda a dezvăluit cum s-au cunoscut ea și prezentatorul TV. „M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”, a scris Anda Călin pe Instagram. 

„Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost «ce faci nevastă în oraș?». Și i-am spus că «am venit să fiu cu ochii pe el». Și el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Și i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, a mai povestit Anda Călin recent.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Liviu Vârciu, momente dificile după vindecarea de COVID-19. Cum se simte acum

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, nemachiată

Ce a spus Anda Călin despre Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic. Ea e cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea. A știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte. (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat. Sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu la Xtra Night Show.

„Avem cinci ani de zile de când suntem împreună. Nu am înșelat-o, nu mă înșală. Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una… (…) Noi am avut foarte multe cumpene de relație, dar suntem din ce în ce mai bine. Nu suntem din ce în ce mai rău, suntem din ce în ce mai bine”, a mai spus Liviu Vârciu.

În anul 2018, perechea a fost despărțită timp de 4 luni. Recent, Anda spunea pentru Playtech: „Mă înțeleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect. Însă, ca în orice relație, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz, unde am ajunge?

Ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început, pentru că în orice cuplu, nu doar la noi, este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, apoi am stat despărțiți patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!