Ce a spus Anda Călin despre Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 11:05

Liviu Vârciu (40 de ani) și partenera lui de viață, Anda Călin (28 de ani), au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Anastasia Maria (3 ani și jumătate) și Liviu Matei (1 an). Artistul mai are o fiică în vârstă de 19 ani, Carmina, dintr-o fostă relație.

Ce a spus Anda Călin despre Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

Recent, pe Instagram, Anda a fost întrebată de un urmăritor dacă i-a fost greu să accepte că artistul avea un copil dintr-o relație anterioară. „Când iei un om să-ți fie partener, îl iei cu bune și rele, cu tot trecutul și prezentul și cu toate obligațiile lui”, a răspuns Anda.

Liviu Vârciu și Anda Călin

Urmăritorul a avut aceeași curiozitate legată de părinții Andei. „Părinții [mei] nu au avut nimic împotrivă. Important a fost să fiu eu fericită! Nu mi-a fost greu”, a încheiat.

În anul 2018, Liviu și Anda au fost despărțiți timp de 4 luni. Recent, tânăra a vorbit despre relația lor. „Mă înțeleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect. Însă, ca în orice relație, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult.

Dacă ar fi totul roz, unde am ajunge? Ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi, este vorba despre acomodare.

Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, apoi am stat despărțiți patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a mărturisit Anda pentru Playtech.

Citește și:

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, nemachiată

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

Mama Oanei Roman a fost externată din clinica de recuperare. Cum se simte Mioara Roman acum

Cum se înțelege Anda Călin cu mama lui Liviu Vârciu

În octombrie 2020, în mediul online, Anda a admis că beneficiază de ajutor în creșterea copiilor ei. Primește ajutor atât din partea mamei sale, cât și din partea mamei lui Liviu.

„Am ajutor. În primele două luni am fost eu și Liviu. Făceam cu schimbul noaptea, cine dormea cu bebe. Acum le am pe soacra mea și pe mama.

Mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor”, a mărturisit Anda în mediul online.

„Ajutor pe care eu nu l-am vrut la primul copil, pentru că atunci aveam impresia că tot ceea ce fac eu este mai bine și am preferat să fim doar eu și Liviu.

La al doilea, când văd cum e cu ajutor, îmi dau seama cât am greșit la primul. Văd cât de bine mi-ar fi fost din punct de vedere fizic și mental”, a mai spus.

Liviu și Anda nu își mai doresc alți copii

Liviu a dezvăluit recent că nu își dorește un al patrulea copil. „Nu mai vreau, dar de vrut am vrut. (…) Am zis că doi sunt de ajuns.

Mi-a dăruit această superbitate de femeie și băiat și fată, exact ce mi-am dorit. Și cam asta e”, spunea Liviu Vârciu, în cadrul unui interviu TV.

Despre venirea pe lume a ultimilor săi doi copii, Liviu Vârciu a mai spus: „Ne-a schimbat în bine, ne-a maturizat un pic. Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuiala. Prioritate au copiii”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!