Fiica lui Chef Nicolai Tand a împlinit 10 ani. Ce frumoasă este Ilona!

De Adelina Duinea, pe

Alături de soția lui, Monica, Chef Nicolai Tand (46 de ani) are doi copii, o fiică și un fiu, Ilona (10 ani) și Iancu (7 ani). Luni, 7 decembrie 2020, fiica perechii a împlinit 10 ani.

Fiica lui Chef Nicolai Tand a împlinit 10 ani. Ce frumoasă este Ilona!

„Am făcut fotografia asta în urmă cu un deceniu. Ilona mea împlinește azi 10 ani. Nu știu când au trecut … La mulți ani, copil bun și talentat!”, a scris Monica în descrierea a două imagini.

„Sunt tatăl acestei domnișoare de 10 ani. Îmi tremură genunchii de emoție. Ieri a fost ziua ei, dar vreau să prelungesc aniversarea. La mulți ani, Ilona mea!”, a scris și Nicolai pe Instagram.

Fiica lui Chef Nicolai Tand a împlinit 10 ani. Ce frumoasă este Ilona!

„La mulți ani! Să fie fericită. E un copil minunat! / Să vă trăiască! / La mulți aaani!!! ♥️♥️♥️”, au comentat Anca Lungu, Andreea Esca și Paula Chirilă.

Deși abia a împlinit 10 ani, Ilona are și ea cont de Instagram. Prima fotografie a publicat-o în iulie 2020, iar ultima pe 8 noiembrie. Micuța este pasionată de modă, iubește cititul și gătește alături de tatăl ei.

Mai multe imagini cu Ilona găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Nicolai Tand, fost membru în juriul competiției Top Chef difuzată de Antena 1, s-a căsătorit religios cu Monica, fost model internațional, în vara anului 2018.

Cununia religioasă a avut loc în comuna Rozavlea, Maramureș, unde Nicolai Tand s-a născut și a copilărit. La 20 de ani, bucătarul a fugit fără acte în Franța, la Paris, unde a ajuns să viseze la ziua în care își va deschide propriul restaurant.

Visul i-a devenit realitate acasă, în România, unde este cunoscut drept unul dintre cei mai buni chefi bucătari din țara noastră.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine este iubita lui Ion Țiriac? Este fostă campioană la gimnastică ritmică

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit 17 ani: „O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri”

Anca Serea revine pe micul ecran. „M-am întors la știri în primul rând datorită oamenilor”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!