Elton John a făcut un pariu inedit cu privire la piesa „Shallow” cântată de Lady Gaga și Bradley Cooper

De Oana Savin pe
Elton John a făcut un pariu inedit cu producătorul piesei „Shallow”, Mark Ronson. Celebrul cântăreț și-a pariat casa, fiind sigur că această melodie, care a devenit un hit, va câștiga premiul Oscar.

În cadrul emisiunii „Rocket Hour” de la radio Beats 1, Elton John a vorbit despre colaborarea lui Ronson cu Lady Gaga pentru filmul „A Star is Born” și a spus că este sigur că vor câștiga un premiu Oscar la gala din data de 24 februarie.

Pariez pe casa mea că vei câștiga un Oscar”, i-a spus artistul lui Mark Ronson prin intermediul FaceTime.

Îți garantez că vei câștiga un Oscar”, a precizat Elton.

Ronson i-a mulțumit lui John pentru compliment și pentru votul de încredere. De asemenea, el a vorbit și despre legătura specială a lui Elton John cu Lady Gaga, care este nașa celor doi copii ai cântărețului și ai lui David Furnish.

Piesa „Shallow” a câștigat un Glob de Aur și a fost premiată la Critics ‘ Choice pentru „cel mai bun cântec”. În prezent este nominalizată la aceeași categorie a premiilor Oscar.

Lady Gaga și Bradley Cooper vor interpreta „Shallow” în timpul celei de a 91-a gală a Premiilor Oscar.

Gala premiilor Oscar se va desfășura în noaptea de 24 februarie. Pentru prima dată după aproape trei decenii își va schimba formatul de prezentare. Nu va exista o singură gazdă, ci o echipă de gazde, iar ceremonia va dura doar trei ore.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"