Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit. Cei doi au o fetiță împreună

De Mădălina Manole pe
Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit după o relație care a durat aproape doi ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Anastasia, care va rămâne în grija mamei sale.

După ce Elena Băsescu a venit fără partenerul său de viață la botezul fiicei Elenei Udrea, zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit au început să apară. Conform wowbizz.ro, separarea celor doi s-a produs în urmă cu o lună, însă au evitat să transforme despărțirea într-o paradă și au păstrat discreția. Deocamdată nu se știe care este motivul care a condus la ruptura relației dintre Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, partenerul său cu 12 ani mai tânăr. Ultima fotografie în care cei doi apar împreună a fost publicată de Elena Băsescu pe Instagram în luna iunie a acestui an.

Elena Băsescu, în vârstă de 39 de ani, a mai fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, alias Syda, de care a divorțat în anul 2016. Din mariajul cu acesta, fiica fostului președinte al României mai are doi copii,  o fetiță pe nume Sofia Anais, în vârstă de 6 ani, și un băiețel, Traian Jr, în vârstă de 4 ani.

Vezi mai multe imagini cu Elena Băsescu și familia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis