„El e președintele Franței. Trebuie să fie un exemplu!” Cum le-a răspuns Emmanuel Macron jurnaliștilor care i-au criticat relația cu soția

De Raluca Vițu, pe

Emmanuel Macron (45 de ani) a făcut recent o serie de dezvăluiri despre relația cu soția, Brigitte Macron (69 de ani).

Cei doi sunt căsătoriți din 2007, iar diferența de vârstă dintre ei a fost mereu un subiect de bârfă pentru publicul larg. Președintele Franței este destul de rezervat în declarații când vine vorba despre viața personală. Dar recent a făcut o serie de confidențe despre relația cu soția sa.

„El este președintele Franței. Trebuie să fie un exemplu!”

Invitat la o televiziune locală, președintele Franței și-a reamintit de reacția părinților avută când au aflat că are o relație cu Brigitte, care a fost profesoară la liceul La Providence, din Amiens, Franța, unde el studia.

"El e prședintele Franței. Trebuie să fie un exemplu!" Cum le-a răspuns Emmanuel Macron jurnaliștilor care i-au criticat relația cu BrigitteIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

„El este președintele Franței. Trebuie să fie un exemplu, nu să aibă o căsnicie cu profesoara lui” – au spus unii jurnaliști prezenți la emisiune. Ei i-au cerut detalii despre povestea de dragoste dintre el și soție.

Citeşte şi: Ce crede fata cea mică a primei doamne a Franței despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron

“Crezi că nu e bine? Ea nu mi-a fost chiar profesoară. Preda teatru în liceu. Este ceva diferit.” – a răspuns liderul Franței.

“Nu poți alege să iubești pe cineva. Cred că ți se întâmplă și asta este tot.  Nu scrie nicăieri că trebuie să fie o persoană la fel ca tine, care să aibă aceeași vârstă cu tine sau care să fie din același loc unde trăiești tu. Este ceva mai puternic decât tine, care te depășește” –  a adăugat Macron, referindu-se la diferența de vârstă dintre el și Brigitte.

Ce părere au avut părinții lui Emmanuel Macron despre relația cu Brigitte

Tot legat de acest subiect, un alt jurnalist a vrut să afle cum au reacționat părinții lui când i-a anunțat că are o relație cu cea care pe atunci îi era profesoară.

„Pentru copiii tăi, îți imaginezi un model de viață care este al tău. Când este ceva care nu este tiparul tău, nu te simți neapărat confortabil. Mi-a dublat dorința de a-mi continua drumul”, a glumit președintele Republicii la France 2, notează gettotext.com.

„Sunt momente în viață când trebuie să faci alegeri vitale!”

Emmanuel Macron avea 15 ani când a întâlnit-o pe Brigitte. El era coleg de clasă cu una dintre fiicele ei, Laurence. La momentul respectiv, Brigitte era căsătorită cu bancherul André-Louis Auzière cu care a are trei copii – Sébastien Auzière, inginer, Laurence Auzière-Jourdan, cardiolog și Tiphaine Auzière, avocat. În 2006, Brigitte a divorțat de bancher, după un mariaj de 32 de ani.

Citeşte şi: 7 detalii necunoscute despre viața privată a lui Brigitte Macron

„Sunt momente în viață când trebuie să faci alegeri vitale. Pentru mine atunci a fost momentul acela. Așadar, ce s-a spus în ultimii 20 de ani este nesemnificativ. Desigur, când luăm micul dejun dimineața, eu sunt cu ridurile mele, el cu tinerețea lui, dar așa stau lucrurile.

Dacă nu făceam acel pas, mi-aș fi ratat întreaga viață. Sunt bucuroasă cu copiii mei, dar în același timp simt că a trebuit să trăiesc această dragoste și să fiu pe deplin fericită.” – spunea Prima Doamnă a Franței, acum câțiva ani, despre relația cu Emmanuel Macron.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!