După 20 de ani, Fernando Carrillo recunoaște că a cerut-o de soție pe Adela Noriega

De Mădălina Manole, pe
Fernando Carrillo a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea și astfel a oferit răspuns la întrebarea care a plutit tot timpul deasupra telenovelei "Maria Isabel": "Au fost sau nu au fost împreună protagoniștii? S-au iubit și în realitate Fernando Carrillo și Adela Noriega?" Ei bine, se pare că a fost mai mult de atât!

Fernando Carrillo a recunoscut de curând, după 20 de ani, că a avut o relație cu Adela Noriega și dincolo de platourile de filmare. Cei doi s-au iubit pătimaș pe perioada filmărilor, ba chiar actorul a cerut-o de soție: „M-am îndrăgostit pe deplin, m-am pierdut. Poate și pentru că eram după divorț. Mi-ar fi plăcut să fie o relație mai serioasă, mai asumată, mai matură. Adela a fost singura femeie căreia i-am cumpărat un inel de logodnă. Nici măcar soției mele nu îi oferisem unul. Eram aproape sigur că o să mă refuze și așa a fost. Am invitat-o la o cină romantică la restaurant și i-am pus cutiuța cu inelul de logodnă într-un buchet de flori. Mi-a spus: Fer, nu, nu pot! Pe de o parte m-am simțit ușurat.” – a dezvăluit Fernando Carrillo în emisiunea „El Minuto que cambio mi destino” (Minutul care mi-a schimbat destinul).

Fernando Carrillo si Adela Noriega - Maria Isabel

Fernando Carrillo, astăzi în vârstă de 53 de ani, nu prea a avut noroc în dragoste, cel puțin asta putem afirma analizându-i traiectoria amoroasă. Actorul a divorțat în 1994, după doar patru ani de mariaj și doi de logodnă, de Catherine Fulop, o actriță de telenovele din Venezuela căreia i-a fost infidel în repetate rânduri. Ulterior, după refuzul Adelei Noriega de a-i deveni soție, actorul s-a recăsătorit cu o tânără pe nume Margiolis Ramos și a devenit tatăl unui băiețel în vârstă de 10 ani. Nici de această dată mariajul nu a funcționat și cei doi s-au despărțit cu scandal, acuzându-se reciproc în instanță pentru a obține custodia copilului.

Fernando Carrillo a cucerit inimile tuturor cu rolurile sale din telenovelele „Rosalinda”, unde a jucat alături de Thalia, și „Maria Isabel”, unde a jucat alături de Adela Noriega, dar și din „Siempre te amare” (Te voi iubi mereu), alături de Laura Flores. Pe de altă parte, Adela Noriega, în vârstă de 50 de ani, supranumită Regina Telenovelelor, făcea furori în anii 90 cu rolurile sale din telenovelele „Guadalupe”, „El privilegio de amar” (Dreptul de a iubi), „Fuego en la sangre” (Focul iubirii), sau „Amor Real”, una dintre cele mai îndrăgite telenovele de epocă, unde l-a avut ca partener pe Fernando Colunga. Ei bine, din anul 2008, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor ca urmare a unei probleme de sănătate, și-a închis conturile de socializare și nu a mai avut nicio apariție publică. De curând, însă, a revenit în mediul online și fanii speră să o revadă și pe micile ecrane.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!