Diana Dumitrescu, decizie radicală după ce a rămas însărcinată

De Mădălina Manole pe
Diana Dumitrescu este însărcinată și va deveni mămică pentru prima dată. Îndrăgita actriță a făcut anunțul pe rețelele de socializare, luând prin surprindere pe toată lumea, iar acum a dat o nouă veste neașteptată.

Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, a luat o decizie importantă, decizie pe care a luat-o pentru binele său și al familiei sale. După ce în urmă cu doar câteva luni a dezvăluit că nu se mai regăsește în meseria pe care o practică, acum Diana Dumitrescu a decis să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor: „Vreau să iau o pauză. Nu vreau să mai apar. Am doar câteva proiecte pe internet”, – a dezvăluit Diana Dumnitrescu la „Star Matinal” de la Antena Stars.

Diana Dumitrescu - insarcinata

Diana Dumitrescu a povestit când și cum a aflat că este însărcinată, dar și cum au reacționat cei dragi din familie: „Absolut normal s-a întâmplat. Eram în vacanţă cu soţul şi am ieşit cu testul din baie. Mamei i le-am arătat pe internet. Mi-a spus că ce este cu termometrele alea. Eram în stare de şoc. Nu ne-a venit să credem că s-a întâmplat. Primele au aflat mamele şi apoi surorile nostre. Mama mai este bunică. Mama lui Alin a plâns după ce am plecat de la ei, că atunci a digerat informaţia”, – a povestit Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu a jucat în numeroase telenovele transmise pe postul Acasă TV, făcându-se îndeosebi remarcată pentru rolul Reginei din telenovela cu același nume. Frumoasa actriță a mai fost căsătorită cu producătorul TV Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, cei doi divorțănd în 2013, după șase ani de relație și alți patru de mariaj. Anul trecut, Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu Alin Boroi, nunta având loc în mijlocul naturii.

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv