De ce nu-și dorește Oana Zăvoranu să adopte?

De Adelina Duinea, pe

Recent, în mediul online, Oana Zăvoranu (47 de ani) a dezvăluit că nu-și dorește să adopte. „Nu te-ai gândit vreodată să adopți un copil?”, a întrebat-o un urmăritor.

De ce nu-și dorește Oana Zăvoranu să adopte?

Răspunsul Oanei nu a întârziat să apară: „Nu. Dacă poți face un copil, de ce să adopți?”.

În prezent, actrița este căsătorită cu Alex Ashraf. Cuplul s-a căsătorit în luna septembrie a anului 2016, într-o ceremonie intimă care a avut loc în Biserica Sfinții Apostoli din Capitală.

De ce nu-și dorește Oana Zăvoranu să adopte?

„Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?”, spunea Alex în urmă cu ceva timp.

„Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată!”, a răspuns actrița. „Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată!”, a continuat atunci soțul actriței.

Și-ar dori să apeleze la o mamă surogat

„Eu am rămas însărcinată de 3-4 ori în viața mea, nu era momentul. Dacă este varianta să treacă alta prin durerile nașterii în locul meu, pe bani, de ce să nu o fac.

Bărbatul meu își dorește un copil. Și aș apela la o mamă surogat, sunt hotărâtă”, mai declara Oana, în anul 2017.

Oana și Alex formează un cuplu din anul 2012. Atât cununia lor civilă, cât și cea religioasă s-au desfășurat departe de ochii presei.

Acesta este al doilea mariaj al actriței. Din anul 2006 până în anul 2011, actrița a fost căsătorită cu artistul Pepe (Ionuț Pascu – 41 de ani).

Cântărețul este și el recăsătorit în prezent cu Raluca Pastramă, alături de care are două fiice, Maria (7 ani) și Rosa (4 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Olimpia Melinte, noi detalii despre a doua sarcină: „Ar trebui să nasc în aprilie”

Cadoul inedit pe care Kanye West i l-a oferit lui Kim Kardashian de ziua ei

Karlie Kloss este însărcinată cu primul ei copil! În octombrie a aniversat doi ani de căsnicie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro