Ce mesaj i-a transmis iubita lui David Popovici la împlinirea vârstei de 18 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 septembrie 2022, 15:31

Înotătorul anului, David Popovici, a împlinit joi, 15 septembrie frumoasa vârstă de 18 ani.  Cu acest prilej, tânărul sportiv a primit o mulțime de mesaje de felicitare din parte prietenilor, apropiaților și fanilor. Dar surpriza cea mare a venit, așa cum era de așteptat, din partea iubitei lui, Taisia.

“Happy bday, loco!” (La mulți ani, nebunule!) – i-a transmis tânăra iubitului ei campion. Și Andi Moisescu i-a urat “La mulți ani!” sportivului, dar și multe alte persoane care îl admiră pentru performanțele sportive.

Ce mesaj i-a transmis iubita lui David Popovici la împlinirea vârstei de 18 ani

„De acum și major, nu doar multiplu campion” – a fost mesajul vedetei de la Pro TV pentru sportiv.

Ce mesaj i-a transmis iubita lui David Popovici la împlinirea vârstei de 18 aniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)
Ce mesaj i-a transmis iubita lui David Popovici la împlinirea vârstei de 18 ani

Nu este prima oară când Taisa se mândrește pe rețelele de socializare cu reușitele iubitului ei. În august, când Popovici a bătut recordul mondial, tânăra a postat o fotografie pe Instagram cu informații legate de cursa lui, însoțită de mesajul – “UM… Ummmmm!”

Anul 2022 a fost unul absolut remarcabil pentru David Popovici, cu 13 medalii, dintre care 11 de aur, cucerite la cele patru competiții la care a participat. Toate performanțele lui David s-au desfășurat pe o perioadă de două luni și jumătate. David Popovici a atins momentul culminat  la Europenele de la Roma, doborând recordul mondial în proba de 100 metri liber.

Povestea înotătorului David Popovici a început la vârsta de patru ani, când a ajuns prima oară la bazinul din cauza unei probleme de sănătate. Medicii l-au trimis la înot, după cel-au diagnosticat cu scolioză. David a luat primele lecții de înot la bazinul de la “Lia Manoliu”, din București,  iar acolo și-a descoperit pasiunea pentru înot.  Cei care l-au avut sub supraveghere i-au văzut potențialul de atlet desăvârșit în natație și l-au încurajat să continue.

Citeşte şi: Elena Băsescu, complet schimbată de operațiile estetice

Citeşte şi: Câți bani primește lunar Andreea Bălan de la George Burcea pentru creșterea fetițelor. „Nu mă așteptam să mă ajute!”

Citeşte şi: Oana Lis, din ce în ce mai îngrijorată de starea de sănătate a lui Viorel Lis. „I-am făcut rost de loc de veci”

Citeşte şi: Elena Ionescu are un iubit nou. „Sunt fericită și împlinită!”

David Popovici a fost mai întâi înscris la clubul CS Steaua, iar apoi a ajuns la Clubul Sportiv Dinamo, sub îndrumarea antrenorului Adrian Rădulescu.

Era modelul potrivit pentru sport, înalt la vârsta lui, membre lungi, energie multă și un pic de burtică. Asta a dispărut însă repede. Îi plăceau de la început provocările, competiția. Antrenamente, întreceri, ștafete, la toate se cupla total – a dezvăluit pentru gsp.ro Adrian Rădulescu, despre începuturile lui David ca înotător.

Foștii mari sportivi ai României l-au numit pe David Popovici “doctor în sport”.

Este un băiat fantastic, foarte muncitor, un talent uriaș. A fost mult susținut de părinți, a dat peste un antrenor care a crescut cu el, îl antrenează de nouă ani, Adrian Rădulescu, care acum are 32 de ani. Acum nouă ani abia ieșise de pe băncile facultății. Este doctor în sport și au o chimie foarte bună, se înțeleg foarte bine, se stimulează reciproc. Maturitatea lui David ne-a uimit.

Nu-mi vine să cred cât de matur și înțelept este. Când apare la bazin (n.r. David Popovici) este mereu înconjurat de copii, care-și doresc și ei să ajungă la fel ca el. Le va fi foarte greu, pentru că un asemenea talent nu știu când se va mai naște – a declarant fosta înotătoare de performanță Carmen Bunaciu, pentru sport.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!