Oana Lis, din ce în ce mai îngrijorată de starea de sănătate a lui Viorel Lis. „I-am făcut rost de loc de veci”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 15:18

În ultimele luni, starea de sănătate a lui Viorel Lis (78 de ani) s-a degradat considerabil. După ce a trecut printr-un infarct în luna martie a acestui an în urma căruia a fost operat, fostul edil al Capitalei este acum internat într-un centru medical specializat în probleme locomotorii pentru că nu se mai poate deplasa fără ajutor.

Soția sa, Oana Lis (43 de ani) fac tot posibilul pentru a-l îngriji și a ajuns chiar să-și amaneteze obiectele personale pentru acest lucru. În urmă cu câteva săptămâni, Oana și-a amanetat verigheta pentru a-i cumpăra lui Viorel un scaun cu rotile.

Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes ” ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata – a transmis Oana la momentul respectiv.

Ulterior, cu ajutorul unei femei binevoitoare, a reușit să-și recupereze inelul.

Oana Lis, din ce în ce mai îngrijorată de starea fostului edil al Capitalei. "I-am făcut rost de loc de veci"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Magia există… Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi. Că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că am lăsat-o de tot acolo, iar cei de acolo au dus-o la topitorie.

Apoi, ca urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus să o recuperez… dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat-o 2 săptămâni la topitorie. Au găsit-o tocmai pentru că e scris pe ea «V. Lis» – a transmis Oana Lis în mediul online.

Acum o am din nou… mă simt mai liniștită, mai împăcată sufletește. Am realizat că nu e doar un obiect din aur, ci e un simbol, un legământ pe care nu-l pot arunca când sunt copleșită. Am învățat multe, dar cel mai de preț cadou e speranța din sufletul meu, pe care oamenii mi-au redat-o…

Încă există magie aici, printre noi, în noi și în ceea ce facem. Mulțumesc din suflet și din inimă doamnei A. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e în noi, în ceea ce facem. Să nu uităm asta când avem vreun moment de disperare, că încă există magie și bine în lumea asta. Vă mulțumesc că existați! – a conchis Oana Lis.

Oana Lis, din ce în ce mai îngrijorată de starea fostului edil al Capitalei.
Oana și Viorel Lis

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis durează de mulți ani, iar Oana se așteaptă la ce e mai rău. Soția fostului politician i-a făcut rost de un loc de veci.

A avut dureri groaznice, care nu treceau nici cu cel mai tare calmant care se dă în cazuri terminale: morfina. Acum s-au mai ameliorat. Nu mai se deplasează, stă în cărucior. Nu am rampă, trebuie trei bărbați să mă ajute cu el. E complicat, mai și cade. (…)

I-am făcut rost de loc de veci, tot cadou de la verișoara lui. Nu avea nici loc de veci! Când a făcut infarct, a plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi!

Nu mai vrea să fie incinerat, s-a răzgândit! Va fi înmormântat acolo de unde e el. Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă! – a spus Oana pentru click.ro.

Citeşte şi: Câți bani primește lunar Andreea Bălan de la George Burcea pentru creșterea fetițelor. „Nu mă așteptam să mă ajute!”

Citeşte şi: Cu ce se ocupă Toni Grecu acum, după retragerea de pe micile ecrane

Citeşte şi: Ce i-au spus medicii Cristinei Bălan despre starea de sănătate a fetiței pe care o poartă în pântec. Gemenii artistei s-au născut cu Sindromul Down

Citeşte şi: Cum arăta Camilla Parker-Bowles în tinerețe. Fotografii de colecție cu Regina consoartă a Regatului Unit

În urmă cu un an, în 2021, Oana și Viorel Lis au sărbătorit 23 de ani de relație. Cei doi s-au întâlnit pe vremea când Lis era primarul Capitalei. La vremea respective, Oana Lis îi era secretară și avea doar 19 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!