Ce i-au spus medicii Cristinei Bălan despre starea de sănătate a fetiței pe care o poartă în pântec. Gemenii artistei s-au născut cu Sindromul Down

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 13:33

Cristina Bălan (41 de ani) a anunțat recent că este însărcinată în șase luni.

Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar 🙏🏼- a transmis fosta membră a trupei Impact pe pagina ei de Facebook.

Cântăreața și soțul ei, Gabriel, mai au doi fii gemeni, Toma și Matei (6 ani) și urmează să aibă și o fetiță. Gemenii artistei suferă de sindromul Down.

Deși sunt gemeni, unul are o fire, celălalt, alta. Matei e cu inițiativa, Toma îl urmează. Matei e mai șucar, Toma e blândețea întruchipată. De exemplu, Matei e mai puțin răbdător decât Toma. Și tot așa. Fiecare cu personalitatea lui. (…)

Sunt foarte sănătoși, dar mi-e cumva teama să spun asta pentru că acum ne trezim că statul nu ne mai da indemnizația pentru ei sau ne dau alt grad, dacă tot sunt atât de bine copiii. Dar ei sunt bine pentru că am investit aproape tot timpul și banii noștri în educarea și îngrijirea lor. Eforturi uriașe, sacrificii, uneori supraomenești, însă cu rezultate pe măsură. Statul român nu are legătură cu progresele lor – spunea artista acum doi ani, pentru superbebe.ro.

Cristina Bălan a spus acum că a făcut o serie de teste genetice și medicii au asigurat-o că fetița este perfect sănătoasă.

Ce i-au spus medicii Cristinei Bălan despre starea de sănătate a fetiței pe care o poartă în pântec. Gemenii artistei s-au născut cu Sindromul DownIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Noi am făcut niște teste genetice noninvazive, se fac din a zecea săptămână de sarcină, este cel mai amplu test genetic la nivel global, ni s-a spus că este un copil perfect sănătos. Dar să vă mai spun ceva. În cei aproape 9 ani, de când au apărut picii noștri, și suntem pe diverse site-uri cu părinți care au copii cu diverse dizabilități, nu cunoaștem un caz în care părinții să fi avut copii cu Down sau cu autism și în următoarea sarcină – a dezvăluit artista, pentru ego.ro.

Ce i-au spus medicii Cristinei Bălan despre starea de sănătate a fetiței pe care o poartă în pântec. Gemenii artistei s-au născut cu Sindromul Down
Cristina Bălan cu soțul, Gabriel, și cei doi băieți

Cristina și soțul ei au ales deja un nume pentru fetița lor care va veni pe lume peste trei luni – Nadeea Sofia. Numele, spune Gabriel Bălan, a fost inventat chiar de gemenii Toma și Matei, deoarece ei nu pot pronunța corect cuvântul “Andreea”, care este numele nașei fetiței, și spun “Nedeea”.

Citeşte şi: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au ales verighetele. Cum arată bijuteriile

Citeşte şi: De ce Prințul William și Kate Middleton nu se țin de mână când apar în fața oamenilor. Cei doi au foarte rar manifestări de afecțiune în public

Citeşte şi: Cu ce bijuterii va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a. Colecția Majestății Sale conține peste 300 de piese rare

Citeşte şi: Cum arăta Camilla Parker-Bowles în tinerețe. Fotografii de colecție cu Regina consoartă a Regatului Unit

Să știți că nu noi i-am ales [numele], sunt alese de piticii noștri. Sofia este după un personaj dintr-un film de desene animate, pe care băieții l-au îndrăgit, a fost practic primul prenume de fetiță ales de ei, dar și dintr-o poveste pe care noi le-o tot citim și în care cele două personaje sunt doi frați, Andrei și Sofia. Iar prenumele Nadeea este ales tot ei.

Pe nașa fetiței o cheamă Andreea, dar picii noștri nu pot pronunța corect, așa că o strigă Nadeea. Ne-a plăcut foarte mult această găselniță a lor, căci nu e nici Andreea, nici Nadia, e un nume rar.

Cristina Bălan și Gabriel s-au cunoscut la locul de muncă pe vremea când ea era solista trupei Impact, iar el, managerul trupei.

Noi ne-am întâlnit întâia dată prin 2001. Vreo doi ani nu ne-am prea intersectat decât foarte rar. Dar din 2003, 2004, am început să și lucrăm împreună. De-atunci am fost scai unul de altul. N-a mai scăpat de mine, nici eu de ea.

Încă de pe atunci eram foarte apropiați. Am simțit că pot să mă bazez pe el. (…) Eu nu m-am prea deschis față de mulți oameni”, a spus Cristina. „Am ajuns să devenim părinți și să mi se confirme acel sentiment și instinct avut încă de atunci, că este un om pe care mă pot baza – a spus Gabriel, în emisiunea „Vorbește lumea”. 

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!