Dans la bară în semifinala „Dansez pentru tine”

De Diana Sorescu, pe

În această seară, cele trei perechi rămase în concurs vor avea de executat trei stiluri de dans spectaculoase: twist, folclor internaţional şi, surpriza ediţiei, dans la bară. Adela Popescu şi Alex, Paula Seling şi Tudor, Octavian Strunilă şi Ella trec astăzi prin emoţii incredibile. Cei şase concurenţi se vor lupta în această ediţie a emisiunii pentru un loc cât mai bun pe podium.

Ei vor face demonstraţii de twist şi folclor internaţional. Astfel, Adela şi Alex o să pună în scenă un dans ucrainian, Paula şi Tudor ne vor încânta cu o coregrafie spectaculoasă pe ritmuri ruseşti, iar Octavian şi Ela vor dans pe o partitură aztecă.

Elementul inedit al penultimei ediţii va fi adus de un dans în premieră: la bară. Pentru această reprezentaţie, participanţii au exersat ore în şir în decursul săptămânii, pentru că e vorba de coregrafii extrem de complexe şi solicitante. Chiar dacă au intrat puţin în panică din cauza gradului înalt de dificultate, perechile au primit ajutor şi indicaţii preţioase de la foşti gimnaşti şi acrobaţi, specialişti în acest domeniu.

Pentru notele orientative ale juriului dar şi pentru voturile publicului, Dana Rogoz şi Pavel Bartoş vor intra în ring pentru o demonstraţie inedită de dans la bară.

În ediţia de astăzi, ce va începe la 20:30, vom afla ce pereche se clasează pe locul al treilea şi cine merge mai departe, în finala din 1 decembrie.

Vezi în galeria foto imagini de la repetiţiile Dansez pentru tine!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!