Cum își câștigă Alexia Eram banii: „Chiar dacă ești fata Andreei Esca, dacă nu ești bun, nu reușești!”

De Unica.ro, pe

De aproape doi ani, Alexia Eram (21 de ani), fiica Andreei Esca, este independentă financiar și are o mulțime de proiecte din care ies câștiguri frumușele.

La începutul lui 2021, Alexia și-a cumpărat primul ei apartament, din economiile personale, un împrumut de la bancă și un mic ajutor din partea părinților.

„Ei bine, mi-am cumpărat apartament! Acum am să vă fac un tur al apartamentului care este momentan gol. Dar o să avem o serie de vloguri în care am să vă prezint toate etapele. (…) Sunt foarte mândră de mine pentru că am reușit să-mi cumpăr un apartament exact așa cum mi-am dorit. Apartamentul are două camere plus un living. Este pe două etaje, este un mini-duplex.

Citeşte şi: Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre căsătorie și copii

Este foarte drăguț. Are o terasă mare la etaj și o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. Am să vă prezint fiecare cameră și cum va arăta. Am optat pentru un stil mai girlish, modern și retro în același timp. Am o obsesie pentru lucrurile retro și pentru cele roz. O să fie gri și roz și cu niște obiecte retro combinate cu ceva modern”, spunea, la momentul respectiv, Alexia.

Recent, în podcast-ul lui Radu Țibulică, fata Andreei Esca a dezvăluit cum își câștigă banii și a ținut să sublinieze faptul că nu mai are sprijinul financiar al părinților.

„Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai”, a mărturisit Alexia.

Alexiei îi place să spună despre ea că este creator de conținut și nu influencer, așa cum o cataloghează toată lumea. Tânăra spune că din activitatea din mediul online, dar și din colaborarea cu revista mamei sale, Alist Magazine, face cei mai mulți bani.

Citeşte şi: Alexia Eram face terapie săptămânal. „Mă ajută foarte mult”

„Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion”, a mai dezvăluit Alexia.

Citeşte şi: Ce îl scoate din sărite pe Mario Fresh la Alexia Eram?

Cât despre susținerea venită din partea părinților, Alexia spune că a primit mereu sprijin din partea lor, dar fără muncă multă nu ar fi putut ajunge acolo unde este astăzi.

“Mama m-a ajutat să fiu unde sunt sau m-a ajutat să ajung mai repede unde sunt. Poate unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu să ajungă unde sunt eu. Ca să rămâi acolo trebuie să faci acolo. Dacă nu ești bun, chiar dacă mama ta e Andreea Esca nu vei rămâne în acel punct”, a adăugat tânăra.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!