Cum arată invitația la nunta Adelinei Pestrițu. Versurile sunt făcute de Flick

De Mădălina Manole pe
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi vor ajune în fața altarului pentru a-și jura iubire veșnică pe data de 20 iulie.

Adelina Pestrițu le-a pregătit o surpriză celor care-i vor fi alături la marele eveniment. Invitația de nuntă este una deosebită, personalizată și… în versuri, iar autorul este nimeni altul decât Flick: ”Vă facem atenți puțin/ C-un eveniment de fiță/ Adelina în buletin/ Nu prea va mai fi ”Pestriță”.   După 2 ani împreună/ Cu iubire și-un copil/ A venit vremea să-i spună/ Un ”Da” sincer lui Virgil!/ În iulie, pe 20 /Vor cu toată bucuria/ Lângă ei tu să petreci/ Și lângă Zeny Maria!/ Zâmbitori și eleganți. La ora 5 după-masă/ Vă așteaptă-n Dorobanți,/ La nunta religioasă”.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea - invitatie la nunta

Adelina Pestrițu a gândit nunta până la cele mai mici detalii. Frumoasa brunetă va îmbrăca două rochii de mireasă diferite, una la biserică și alta în timpul petrecerii. De asemenea, Adelina a personalizat și invitațiile de nuntă pentru domnișoarele de onoare și cavelerii de onoare.

Adelina Pestrițu, în vârstă de 32 de ani, a mai fost căsătorită cu Liviu Vârciu, însă mariajul lor s-a încheiat în 2010, după doar un an. Ulterior, bruneta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Speak, însă cei doi și-au spus adio după doi ani.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împreună o fetiță, pe Zenaida Maria, născută în august 2018.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro