Adelina Pestrițu a născut o fetiță

De Unica.ro pe
Adelina Pestrițu a născut astăzi, 3 august, o fetiță perfect sănătoasă pe care o va boteza Zenaida Maria. 

Adelina a născut la o clinică privată din capitală, nașterea fiind programată de ceva timp, cu toate detaliile puse la punct, anunță wowbiz.ro. În zilele premergătoare nașterii, vedeta s-a relaxat foarte mult și chiar a mers la un salon de înfrumusețare ca să arate cât mai bine la întâlnirea cu micuța ei.

”Au fost 9 luni în care nu am vorbit decât despre cum este să fii mamă, ce implică o sarcină și care sunt lucrurile pe care să le evit, astfel încât să îi ofer copilului meu confortul și dezvoltarea de care are atât de multă nevoie”, spunea Adelina cu scurt timp înainte de a naște.

Adelina Pestrițu a născut o fetiță

”Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva “sechele”, mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră”, a mai spus vedeta.

Tatăl fetiței este Virgil Steblea, cunoscut în lumea mondenă din București. Adelina declara, în timpul sarcinii, că Virgil este un partener foarte grijuliu și că va fi un tătic la fel de implicat. Cei doi sunt împreună de doi ani, dar au fost foarte discreți cu relația lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro