Cum arată bărbatul care şi-a petrecut aproape jumătate din viaţă încercând să se transforme în celebra păpuşă Ken

De Ioana Tătaru pe
Rodrigo Alves, în vârstă de 34 de ani este celebru în întreaga lume pentru numeroasele operaţii estetice pe care le are, dar şi pentru stilul de viaţă excentric pe care îl adoptă. Din dorinţa de a se reinventa, Rodrigo Alves, zis şi Bărbatul Ken, şi-a petrecut aproape jumătate din viaţă încercând să se transforme în celebra păpuşă.

Deşi este un personaj controversat din cauza numărului mare de intervenţii chirurgicale prin care a trecut, Rodrigo Alves spune că toate aceste operaţii i-au schimbat viaţa şi l-au ajutat să fie încrezător în propriile forţe. Convins că nu avea un corp perfect, Rodrigo Alves a trecut prin numeroase intervenţii chirurgicale, menite să îl apropie de perfecţiune”.

Rodrigo Alves are peste 50 de operaţii estetice

Din anul 2000 şi până in prezent, brazilianul a suferit peste 50 de operaţii estetice şi are în plan să îşi mai retuşeze câteva zone ale corpului. Rodrigo Alves a povestit că în adolescenţă, a fost ţinta glumelor proaste din cauza modului în care arată. Afectat de divorţul părinţilor, dar şi de modul în care era tratat de colegi, brazilianul a decis că trebuie să se opereze.

Citeşte şi: Ce fel de operaţii estetice îşi fac româncele

Sindromul Barbie: o tânără s-a transformat într-o păpuşă vie, fără operaţii estetice

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro