Cum a reușit Anna Lesko să-și țină sarcina ascunsă timp de șapte luni

De Unica.ro, pe

Anna Lesko (43 de ani) a vorbit recent, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, despre motivele pentru care a ales să-și țină sarcina ascunsă mai bine de șapte luni și despre modul în care a reușit să facă acest lucru. Artista are un băiat, Adam, în vârstă de 8 ani, făcut cu fostul iubit, DJ Vinnie, de care s-a despărțit în 2019, după opt ani de relație.

Anna Lesko a spus că a reușit să nu-și expună sarcina în public până aproape de momentul nașterii ascuzându-și burtica e gravidă în spatele hainelor de scenă pe care le folosea în aparițiile ei la concerte sau la diverse evenimente mondene. Anna a decis ca lumea să nu afle o bună perioadă de timp că este însărcinată pentru a se feri de stresul și de presiunea la care ar fi fost supusă.

Aceste ținute au fost create pentru momentul în care eram însărcinată cu Adam. La șapte luni am dezvăluit. Nu se vedea absolut nimic. Nici dansatoarele nu s-au prins. Toată lumea trebuia să nu știe. Ecografiile le făceam la Chișinău, a fost o poveste ca să țin această sarcină în secret.

Este o măiestrie să canalizezi atenția de la o burtică. Am făcut șapte concerte în noaptea de Revelion în această ținută, nu te prindeai. Mi-a fost foarte frică de stres, de presă. Am vrut să mă feresc. După ce s-a aflat, în luna opta, a trebuit și să refuz evenimente pentru că erau foarte multe – a dezvăluit Anna.

Citeşte şi: Burce Willis, primele apariții în mediul online, după anunțul retragerii din activitate din cauza bolii. Cum arată actorul

Citeşte şi: Cum i-a spus Anna Lesko fiului ei că ea și tatăl lui s-au despărțit

Citeşte şi: Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Citeşte şi: Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Tânăra locuiește în SUA de peste 20 de ani

Anna Lesko, nevoită să-i spună fiului că s-a despărțit de tatăl lui

După despărțirea de DJ Vinnie, Anna și-a înștiințat băiatul că relația dintre ea și tatăl ei s-a încheiat printr-o discuție scurtă și concretă.

Cum a reușit Anna Lesko să-și țină sarcina ascunsă timp de șapte luni

Nu putem să plângem. Trebuie să-i dai copilului tău siguranța asta și soluția. Așa fac eu cu Adam. Dialogul la care îl invit este acela care se termină și cu o soluție. Discuția a fost extraordinar de scurtă. Nu a pus accente cu caracter dureros. I-am explicat: «Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubesc enorm și așa va fi pentru tot restul vieții. Noi, adulții, avem niște situații. Tu de ce să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău». E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări – povestea cântăreața, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!