Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 16:22

După ce s-au întâlnit la Tribunal pentru al doilea termen al divorțului, Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) au făcut mai multe declarații unul despre celălalt. Impresara și antrenorul s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie.

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Anamaria, care a venit însoțită de fiul ei și al antrenorului, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Bebe sau Bebeto, și de fiica cea mică din primul mariaj, Sarah Dumitrescu (21 de ani), a declarat că Laurențiu nu și-a privit și nici salutat copiii.

Ulterior, antrenorul a spus că inițial nu i-a văzut pe Bebe și Sarah, din pricina jurnaliștilor din jurul impresarei, dar că apoi a petrecut 10-15 minute cu ei în sala avocaților, la Judecătorie.

„A văzut o țară întreagă gestul golănesc pe care l-a făcut. A stat 5 min cu Sarah și Bebeto, căci s-a lovit de ei în camera avocaților, unde eu i-am trimis, căci știam că-l pot vedea acolo. A țipat la Bebe că nu este la școală și Sarei i-a reproșat că are ceas cu diamante la mână luat de el. Halal! Să treci după aproape un an pe lângă copiii tăi și să nu schițezi niciun gest este cumplit”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Antrenorul a fost însoțit la Tribunal de fiul său din primul mariaj, Luca Reghecampf (21 de ani).

„Ceea ce vedeți dumneavoastră și noi azi nu are legătură cu soțul meu, cu tatăl copiilor mei. Este cea mai urâtă variantă pe care putea Universul să o proiecteze. Există evoluții pe orizontală și verticală. Ghiciți cum a evoluat Reghecampf! Nu poate mai mult. Azi am primit actele de la Judecătorie unde ordonanța președințială i-a fost respinsă de către Judecătoria Buftea. Cerea să nu mai fac publice problemele din căsnicie, să nu-i mai pronunț numele și nu mai fac dezvăluiri care-i lezează imaginea în fotbal și societate. Dar ce să vezi?! Că tot fotbalul internațional râde de el”, a mai declarat impresara.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după procesul de divorț

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după al doilea termen în divorțul cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, primele declarații de la procesul de divorț

Anul acesta, Laurențiu va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere unui fiu primăvara aceasta.

„Am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute. L-am întrebat pe Laurențiu Jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează. Nu vreau să am o discuție din-asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea. Că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a declarat antrenorul, pentru Fanatik.

„Un copil, când are program de școală, nu are ce să caute la un asemenea proces. Și dacă avea timp liber, eu sunt de părere că nu este treaba copiilor să asiste la asemenea momente, mai ales când este vorba de un copil de 13 ani. Dar asta este părerea mea, este total diferită de a Anamariei, și nu o condamn. Eu nu am vrut niciodată ca Bebe să participe la asta”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!