Cum i-a spus Anna Lesko fiului ei că ea și tatăl lui s-au despărțit

De Unica.ro, pe

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, Anna Lesko (43 de ani) a dezvăluit cum i-a spus fiului ei, Adam (7 ani), că ea și tatăl lui s-au despărțit. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în vara anului 2019, după opt ani de relație.

Cum i-a spus Anna Lesko fiului ei că ea și tatăl lui s-au despărțit

„Nu putem să plângem. Trebuie să-i dai copilului tău siguranța asta și soluția. Așa fac eu cu Adam. Dialogul la care îl invit este acela care se termină și cu o soluție”, a explicat artista.

„Discuția a fost extraordinar de scurtă. Nu a pus accente cu caracter dureros. I-am explicat: «Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubesc enorm și așa va fi pentru tot restul vieții. Noi, adulții, avem niște situații. Tu de ce să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău». E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări”, a mai declarat Anna Lesko.

Cum i-a spus Anna Lesko fiului ei că ea și tatăl lui s-au despărțit

„Când am avut discuții ceva mai aprinse cu Adrian, am spus stop, copilul nu trebuie să audă. E foarte important să nu implicați copiii, sunt coală albă. Nu au voie să știe de problemele noastre. Nu e bine să afle chestiile astea acum. Lasă-l pe el să știe ce înseamnă dragoste. Ține-l departe de conflict”, a adăugat solista.

Despre motivul despărțirii, Anna mai spunea anul trecut, în emisiunea „La cină” de la Digi 24: „El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărțit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”. 

Despre căsătorie, Anna a mai spus: „Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant, poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianța asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca și bărbații și câștigă chiar mai mulți bani”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mama Annei Lesko a fost internată pentru a doua oară din cauza COVID-19

Smiley, hrănit de Anna Lesko. Cum a reacționat Gina Pistol

Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu în timpul sarcinii: „M-a super impresionat”

În 2016, într-un interviu pentru revista OK! Magazine, Anna a mai declarat: „Eu sunt de părere că nimic nu este bătut în cuie. Trăiesc în prezent o relație foarte frumoasă, plină de sentimente bune și mai puțin bune. Așa este într-o relație. Te mai și lupți. N-am visat niciodată la un bărbat cum este, să zicem, Adrian. El n-a fost un criteriu, să spun că el e ceea ce am căutat”.

„Știu că sună telenovelistic, dar așa este. Când l-am întâlnit pe Adrian, am simțit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu. Astea sunt basme, că este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta, lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian am știut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat”, mai spunea solista în trecut.

Anna Lesko își dorea al doilea copil

„Am avut o vacanță pentru Adam, fiul nostru. Am plecat în familie, a fost superb, iar Adam s-a distrat de minune. (…) Acum este un moment foarte frumos, când Adam înțelege absolut tot. Vorbește două limbi în momentul de față, rusă cu mine și română cu restul lumii. Ne mai dorim un copil, sigur că da. Este foarte frumos și am răbdare”, mai povestea Anna Lesko în trecut, la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!