Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună

De Mădălina Manole, pe
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cuplurile de senzație ale momentului. Cei doi sunt extrovertiți, nonconformiști, glumeți și... dezinhibați, chiar și atunci când vine vorba despre subiecte mai fierbinți.

Mădălin Ionescu a renunțat în urmă cu ceva timp la televiziune pentru a se dedica familiei, dar și pentru a fi moderatorul propriei emisiuni, Mădălin Ionescu Show. Astfel, în majoritatea cazurilor alături de soția sa, Cristina Șișcanu, acesta poate fi văzut live pe pagina sa de Facebook, dezbătând subiecte mondene alături de invitați din această sferă. Ultima dezvăluire a celor doi a șocat mulți dintre internauți, aceștia recunoscând că nu mai dorm împreună în același pat: ”De multe ori, mama părăsește patul conjugal după ce naște. La noi așa s-a întâmplat acum un an și trei luni. (…) Am încercat s-o mutam pe Petra la noi în cameră. De ce nu am rămas în formula asta? Petra adoarme înaintea noastra și noi mai avem de făcut lucruri și se trezește copilul. Mai vorbim, mai…” , – a povestit Cristina Șișcanu la Mădălin Ionescu Show.

Soțul său imediat a completat-o: „La un moment dat Petra dă semne ca s-ar trezi, ea încă este alăptată, iar în momentul ăla Cristina cedează, este foarte obosită, și pleacă în camera copilului. Iar eu rămân singur. Nu-mi convine că nu mai dormim împreuna de un an”, – a dezvăluit Mădălin Ionescu.

Citește și – Bianca Drăgușanu și Philipp Plein ar putea forma un cuplu. Celebrul designer o curtează insistent

Citește și – Andreea Raicu a vorbit despre despărțirile trăite: “Mă înecam de plâns și aș fi facut orice să nu plece”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!