Cristina Șișcanu, din nou la TV! Din ce emisiune va face parte?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 08 ianuarie 2021, 18:01

În primăvara anului 2017, Cristina Șișcanu (36 de ani) a devenit mama unei fiice, Petra, acum în vârstă de 3 ani. Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit că va face parte dintr-un nou proiect TV.

Din anul 2011, Cristina este căsătorită cu Mădălin Ionescu (50 de ani). Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (17 de ani), dintr-un mariaj anterior.

Cristina Șișcanu, din nou la TV! Din ce emisiune va face parte?

„Mă bucur foarte mult că fac parte din reality-show-ul Mămici de pitici, cu lipici!. Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, și de 23 de ani, și de 17 ani și un copil de 3 ani și 8 luni, Petra, așa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor.

Cristina Șișcanu, din nou la TV! Din ce emisiune va face parte?

Dar cel mai important este că vom face schimb de experiență noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar și cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experiență foarte constructivă, atât pentru mine, cât și pentru Petra.

Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenție, cu ochi vigilenți și să analizeze care dintre mămici se comportă așa cum ar trebui cu cei mici.

E greu să spui cum ar trebui să facă o mamă astfel încât să își crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părerea astfel încât să creăm o competiție savuroasă între mămicile care participă”, a declarat Cristina Şişcanu.

Foto: Instagram

Citește și:

Radu Vâlcan, prima declarație despre cel de-al treilea copil: „Acum suntem fericiți”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!