Cristina Ich, adevărul despre relația cu Alexandru Pițurcă: „Suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 septembrie 2023, 19:52

Cristina Ich a făcut dezvăluiri despre relația cu Alexandru Pițurcă, împreună cu care are un băiețel, în exclusivitate pentru UNICA.ro. După ce în luna mai a acestui an, cei doi au apărut împreună într-un club din Capitală, unde au petrecut și s-au sărutat în văzul tuturor, vedeta spune adevărul despre povestea de dragoste cu năbădăi trăită alături de tatăl copilului ei, Noah (4 ani).

Cristina Ich și Alexandru, fiul lui Victor Pițurcă, au rămas în relații apropiate și fac o echipă pentru creșterea și educația micuțului Noah, rodul iubirii lor. În exclusivitate pentru UNICA.ro, influencerul a dezvăluit că despărțirea de fostul partener, anunțată în octombrie 2022, a fost una asumată și, în prezent, sunt prieteni buni.

Cristina Ich, despre relația cu Alexandru Pițurcă: „Suntem în același echipaj când vine vorba de Noah”

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau retete de prăjituri.

Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul film dramatic”, ci mai degrabă am trecut la capitolul continuăm ca prieteni”. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah.” a spus Cristina Ich pentru UNICA.ro.

Citește și: Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au filmat fiica în ipostaze adorabile, în vacanță! Ce frumos vorbește Josephine! / Video

Citește și: Charlene Tilton, Lucy din Dallas, spune că nu s-a simțit niciodată frumoasă. Cum arată în prezent sex simbolul anilor ’80

Citește și: Iulia Vântur, primele declarații oficiale după ce s-a scris că este însărcinată cu Salman Khan: „Va fi prioritatea numărul unu”

Desemnată „Cel mai bun influencer” în 2020, Cristina recunoaște că se bazează pe colaborarea cu Alexandru Pițurcă pentru a-l crește pe fiul lor, Noah, „fericit și echilibrat”.

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el.

„Suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune”

Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat”, a spus Cristina Ich, în exclusivitate, pentru UNICA.ro.

În cadrul interviului, Cristina a făcut dezvăluiri și despre motivul pentru care arenunțat la medicină, cum a trecut peste cel mai greu moment din viața ei, accidentul de mașină al părinților, dar și cum a schimbat-o apariția fiului în viața ei.

Cum se împarte între viața de influencer de top și cea de mamă, ce compromisuri a făcut, despre calități și defecte, dar și ce nu ar face niciodată, afli citind interviul integral oferit de Cristina Ich, în exclusivitate, pentru UNICA.ro, AICI!

Sursă foto: Instagram Cristina Ich

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter