Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 iulie 2021, 18:33

Recent, în mediul online, Cristina Ich (34 de ani) a publicat mai multe fotografii într-un bikini verde. Din anul 2018, Cristina formează un cuplu cu Alex Pițurcă (37 de ani).

Perechea are împreună un fiu, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Pe Instagram, Cristina a publicat de curând mai multe imagini în care poartă un bikini de culoare verde. Două fotografii au apărut pe profil, iar alte patru la Insta Story.

Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Pe una dintre ele, modelul a scris: „Pe asta nu m-a lăsat Alex să o postez în feed 🤣”. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În februarie 2021, despre relația ei cu Alexandru, Cristina spunea: „M-am îndrăgostit. Eu sunt Săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi.

Citește și:

Cristina Ich, la un pas de moarte într-un restaurant din București. Ce i s-a întâmplat modelului

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional. Cum au fost fotografiate

Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată». Nu ne-am făcut vreun plan. Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil. După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!». El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…)

Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”.

Cum s-au cunoscut Alexandru Pițurcă și Cristina Ich

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată.

A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whats App că sunt însărcinată.

L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine”, a declarat Cristina Ich în podcastul Acasă la Măruță.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!