Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă: „Neatașată, singură, nemăritată”

De Unica.ro, pe

Cristina Ich a dezvăluit că s-a despărțit de Alex Pițurcă. Influencerița a afirmat că în sfârșit este fericită, într-o postare pe contul ei de Instagram.

Ich (31 ani) și-a șocat fanii cu ultima declarație pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. Aceasta a anunțat că s-a despărțit de Alex Pițurcă (38 ani), iar acest lucru o face extrem de fericită.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârșit, sunt fericită”, a scris influencerița pe Instastory.

Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă: „Neatașată, singură, nemăritată”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Deși relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri, urmăritorilor Cristinei nu le-a venit să creadă că relația ei cu fiul lui Victor Pițurcă s-a încheiat.

Cristina Ich și-a ținut mereu fanii la curent cu felul în care evoluează relația ei cu Alex. De această dată, ea a decis să pună capăt acestei relații care nu îi aducea fericirea.

Cristina Ich, despre relația ei cu Alex Pițurcă: „Îmi făceam bagajele și eram plecată”

În urmă cu puțin timp, ea a vorbit despre cât de puțin îl cunoaște pe bărbatul cu care a făcut și un copil.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine!  Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să îl cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunosștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, spunea ea.

„Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!”, a povestit Cristina Ich.

„Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, a mai spus ea pentru românia tv în urmă cu ceva timp.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, Noah, în vârstă de 3 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!