Cristina Dochianu are multe complexe şi trece greu peste ele

De Unica.ro, pe

Cristina Dochianu şi-a inceput cariera în televiziune alături de haiosul cuplu Dan Capatos şi Cristina Cioran.

Pe atunci, echipa prezenta matinalul Antenei 1. A urmat, apoi, un transfer brusc la pupitrul ştirilor sportive de după-amiază, tot la Antena 1.

Rămâne să citeşti mai departe despre cum şi-a decorat apartamentul în care s-a mutat alături de iubitul ei, Radu, dar şi despre complexele personale peste care îi este greu să treacă.

Cât de repede te-ai acomodat cu domeniul sportiv?

M-am acomodat destul de repede, pentru că este un domeniu frumos şi interesant. Şi, dacă iubeşti sportul, vrei să fii tot timpul la curent cu ce se întâmplă în această lume.

Cine te-a pus la curent cu fenomenul fotbalului, de exemplu?

Am avut noroc de nişte colegi foarte buni şi răbdători pe care i-am zăpăcit cu întrebările mele. M-au ajutat de fiecare dată cu drag.  De asemenea, m-a ajutat şi tata. Aaa… şi Radu mă testa, punându-mi întrebări din sport.

Ai favoriţi in domeniu?

Îmi place Kaka şi am avut ocazia să fiu foarte aproape de el. Am stat la 10 metri de marginea terenului, la meciul Ac Milan – Juventus. Îl admir pe Mircea Lucescu pentru tot ce a realizat şi pentru câştigarea Cupei UEFA cu Şahtior.

Te-ai mutat recent, alături de iubitul tău, Radu, într-un apartament din zona lacului Băneasa. Cum l-aţi amenajat?

A durat ceva până să îl amenajăm, pentru că nu găseam piese de mobilier care să ne placă amândurora. Încă mai căutăm noptiere… Sunt puţine accente feminine în apartament şi nu am voie să mai cumpăr maimuţoi din pluş. Deja am cinci şi Radu spune că sunt prea mulţi si că umplu casa cu ei.
Citeşte continuarea pe agentiadepresamonda.com!

Foto: Sebastian Enache

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!