Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de Traian Văduva

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 21 decembrie 2020, 13:14

Vineri, 18 decembrie, Cristina Cioran (39 de ani) a confirmat că ea și Traian Văduva (44 de ani) s-au despărțit după 10 ani de relație. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cristina a clarificat zvonurile legate de logodnă și despre despărțire.

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de Traian Văduva

Întrebată de gazde dacă este adevărat că a fost părăsită de Traian, Cristina a răspuns: „Nu”. „Oamenii, la un moment dat, nu se mai înțeleg. O dată, de două ori, de nouă ori. Te tot cerți până când la un moment dat spui «gata!».

Am zis: «Gata, frate! Nu mai merge». După care tot încercam să o reluăm, dar nu funcționa. Sufletele s-au deschis atât la mine, cât și la el. Așa că iată-ne fericiți până la adânci bătrâneți cu alte persoane.”

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de Traian Văduva

În cele din urmă, Cristina a confirmat că ea a fost cea care a pus punct relației cu „subiect și predicat” după ce atât ea, cât și Traian au realizat că nu se mai înțeleg.

„Domnișoara care a scris articolul, asta e, atât a dus-o capul, a zis că, la o petrecere de-a unei prietene, Traian m-a cerut în căsătorie. Nu este adevărat. Era o glumă proastă.

Ne tot întreba o ziaristă când ne căsătorim. Poate că ăsta era și motivul, că nu m-a cerut niciodată. Am așteptat ceva. Așa au ajuns aceste informații la public”, a mai spus.

Cristina Cioran a avut coronavirus în septembrie

„În septembrie am aflat că m-am îmbolnăvit de coronavirus. Am avut temperatură o zi – două, durere de cap și o sinuzită. M-am izolat două săptămâni și a trecut.

Am luat paracetamol și pastile pentru sinuzită. Nu știu sigur de unde l-am luat, probabil din parc sau de la o terasă”, a declarat actrița atunci, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Foto: Facebook

Citește și:

Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020. „Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic”

Anul 2020, dificil pentru artista Pink. Cu ce probleme de sănătate s-a luptat?

Cum se simte fiica Alessandrei Stoicescu după infectarea cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!