Poze: Cosmin Seleşi evadează în „Mica Vienă” pe Transalpina

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 11:00

Carismaticul prezentator, Cosmin Seleși, își încarcă bateriile în fiecare weekend la munte. Vezi pozele!
Dacă în timpul săptămânii, actorul pregătește intens cele două producții pe care le prezintă la Antena 1, FamiliaDA și Te cunosc de undeva, la sfârșit de săptămână, Cosmin “se refugiază” în munți împreună cu familia.
“Am descoperit un loc absolut demențial, care e la 30 de kilometri de Petroșani. Este vorba despre pârtiile Transalpina Ski Resort unde eu cel puțin mă simt ca în Viena. Aici am descoperit o mai veche pasiune și anume schiatul. Până să ajung în această stațiune eu nu îmi mai pusesem schiurile în picioare de vreo 5 ani. Îmi place la nebunie locul și mi se pare mult mai frumos decât în Poiana Brașov.”
Anul acesta și soția vedetei Antena 1 a învățat să schieze iar Cosmin promite că anul viitor va veni rândul și mezinului familiei, Tudor, să își pună schiurile în picioare.
“Abia aștept să merg și în acest week-end și să mă bucur de priveliștea incredibilă pe care o oferă locul. Sus la 2000 de metri, dacă e soare, poți vedea toată valea și Lacul Vidra. E mișto că nu e atât de aglomerat ca pe Valea Prahovei și poți să te bucuri de liniște.”
cosmin selesi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!