Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 14 martie 2024, 09:34

Mai multe cupluri celebre din showbiz au acceptat provocarea de a participa la cea mai nouă emisiune difuzată de Antena 1: Power Couple România – La bine și la greu. Printre acestea se numărăr CRBL și soția sa, Elena, Costin și Eliza Natanticu, Oana Matache și iubitul ei, Radu Sifredi, precum și Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin.

Update 14 martie: Daiana Anghel și Sorin Gonțea au devenit primul Power Couple România, după ce au reușit să îi învingă, în marea finală, pe Anamaria și Tudor Ionescu și Oana Matache și Radu Siffredi.

„Astăzi a fost proba pentru noi! Normal că mai avem puterea să ne bucurăm și mai avem puterea să mai ducem niște stage-uri dacă mai erau”, a susținut Daiana Anghel.

Odată ajunși în vila din Malta, în fața celorlalte echipe eliminate, Dani Oțil a decis să anunțe primul cuplu care a câștigat Finala Power Couple România. Toți au rămas cu gurile căscate când au aflat că Sorin Gonțea și soția lui au obținut titlul de câștigători.

După ce au fost desemnați câștigători, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au primit un cec de 27.350 euro.

„Pasionații de matematică m-ar fi întrebat câți bani s-au câștigat astăzi în timpul probei. 5.000 de Euro până la prima fază, și încă 10.000 pentru câștigători pentru cele 50 de kilograme din ultimul minut!”, a anunțat Dani Oțil.

Update 13 martie: În ediția de aseară, un nou cuplu a părăsit competiția, înaintea marii finale. După o probă grea, intitulată „Mă înec în dragostea ta”, Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, au fost eliminați. Anamaria și Tudor Ionescu au câștigat proba, precum și premiul de 5.000 euro.

La proba semifinală, spiritele s-au încins între Radu Siffredi și Oana Matache, în timp ce Tudor Ionescu a făcut un gest care a impresionat-o pe soția sa.

Chiar înainte a intra în apă pentru a asambla pluta în formă de inimă, Tudor Ionescu a avut grijă să-i lase lui Dani Oțil tricoul său.

„Mie nu-mi vine să cred, deci în momentul ăsta, că Tudor și-a dat tricoul jos. A intrat doar în bermude. Deci Tudor e cel mai pudic om pe care eu îl cunosc din Univers”, a spus Anamaria Ionescu.

„Voi mă credeți că eu nu m-am dezbrăcat, am intrat în piscină până la glezne de câte săptămâni suntem aici. Am stat și m-am gândit, până la urmă e simplu, stau cu tricoul pe mine și nu face nimic altceva decât să mă îngreuneze. Și nu m-a mai interesat. Supraviețuirea, nu te mai interesează! Dar, vă rog să nu mă dați la televizor sau să nu vă uitați la mine. Vă uitați la Ana, vă rog eu mult. Când apar eu puneți mâna la ochi”, a afirmat și Tudor.

Update 12 martie: Seara trecută, toate cuplurile care au fost eliminate de la Power Couple România s-au întors în vila din Malta. Concurenții rămași în reality show au votat o echipă să revină în lupta pentru marele premiu. Cele patru cupluri rămase în competiție au votat pentru întoarcerea echipei formate din Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Acest vot a stârnit reacții puternice în rândul concurenților care n-au fost aleși.

Reacțiile cele mai intense au aparținut actorului Cristi Iacob și artistului Lino Golden. Cristi Iacob a avut o discuție aprinsă cu Radu Siffredi, în timp ce Lino Golden s-a rezumat la a-și critica foștii adversari la testimoniale. „Nu îmi plac oamenii perverși. Ăsta este un argument cinstit”, a spus Lino Golden.

„După ce au fost îmbrățișările, prietenia a dispărut subit (n.red.: înainte de vot). Era prea pe față. S-a văzut că ei erau prieteni doar pentru concurs și doar să își apere spatele în cazul unui vot”, l-a completat Delia. „Pe mine nu m-a surprins deloc treaba pentru că sunt perverși, mincinoși și falși”, a mai spus artistul.

În ediția de ieri seară, Ana și Tudor Ionescu s-au calificat în semifinala reality show-ului după ce au îndeplinit proba „Mă înec în dragostea ta”. În această seară aflăm ce echipă pleacă acasă și cum vor fi implicați concurenții eliminați în următoarea probă de la Power Couple România.

Update 7 martie: Tensiunile au ajuns la cote maxime în timpul probei cuplurilor. Nicio echipă nu a reușit să ducă proba la final, astfel că reproșurile și-au făcut loc între parteneri. După o zi lungă, plină de emoții, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au părăsit competiția. Cei doi și-au luat rămas bun cu zâmbetul pe buze, precizând că nu sunt supărați, mai ales că urmează doar probe pentru cupluri, iar ei au demonstrat că nu sunt tocmai buni la acest capitol.

Pe de altă parte, spiritele s-au încins între Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi. La finalul probei, cei doi și-au reproșat câteva lucruri, în fața camerelor de filmat.

Concurenta a început să plângă în momentul în care și-a dat seama că nu poate face față misiunii „Risipitorii”. Radu Siffredi a încercat să o încurajeze, însă efortul lui a fost în zadar. Concurenta a început să țipe la partenerul său aflându-se sub presiunea provocării.

„Taci!”, a strigat Oana Matache la iubitul ei.

„Mi-am dat seama că e ceva greșit în momentul în care am țipat: „Baby, e ok. Te iubesc!” și mi-a țipat înapoi: „Taci!”. Aia e, dacă îi zic că o iubesc și îmi spune să tac e rău tare ce se întâmplă”, a dezvăluit Radu Siffredi.

Update 6 martie: Un nou cuplu a fost propus spre eliminare, la Power Couple România. Anamaria și Tudor Ionescu vor fi nevoiți să câștige proba cuplurilor din această seară pentru a scăpa de eliminare. Cei doi au pierdut toți banii din cont, după ce artistul a pierdut proba „Nani, nani, puiul mamei”.

Concurenții s-au confruntat cu cea mai silențioasă provocare din competiție, ”Nani, nani, puiul mamei”. Este vorba despre scenariul unei seri petrecute acasă, unde domnii au avut de urmat instrucțiunile soțiilor, fără să facă niciun zgomot, pentru a nu trezi bebelușul din somn. De la spălatul vaselor la desfăcutul unei sticle de vin, fiecare mișcare le-a fost monitorizată de un aparat profesional de măsurare a sunetului. Au fost permise doar 5 greșeli zgomotoase care să deranjeze somnul bebelușului – cine a depășit limita, a pierdut proba.

Sorin Gonțea, Cosmin Natanticu au fost singurii care au reușit să ducă proba până la capăt. Pe de altă parte, o ceartă aprinsă s-a iscat între Anamaria și Tudor Ionescu, după ce au pierdut proba.

„Zici că am pierdut un milion de euro din banii noștri. Asta e! Și ce vrei să fac acum?! Mai vino o dată la emisiunea asta, dar cu altul ca să fie mai bine. Ce vrei să fac? Asta e! Am greșit, am pierdut. Ți se pare că eu ți-am comentat ceva la o probă pe care ai pierdut-o tu”, i-a spus artistul supărat, când Anamaria i-a făcut o mulțime de reproșuri.

Cum femeia nu dădea semne să înceteze, Tudor s-a ridicat și alăsat-o singură, la testimoniale.

 „Hai pa! Vorbește singură”, i-a zis el înainte de a părăsi camera.

Update 5 martie: După o probă dificilă în care concurenții au investit mai mult decât trebuia în abilitățile fetelor de a face shopping pe bandă rulantă, emoțiile și-au făcut loc în casa din Malta a concurenților de la Power Couple România. Aceștia au fost nevoiți să își scrie scrisori de dragoste, pe care le-au citit de față cu Dani Oțil.

Acela a fost momentul în care Radu Siffredi și Oana Matache au făcut o dezvăluire neașteptată despre relația lor.

Scrisoarea Oanei Matache i-a ajuns la suflet partenerului său, care nu s-a mai putut abține și a făcut confesiuni copleșitoare despre o etapă grea a relației lor. Aceștia au trecut prin clipe despre care le este foarte dificil să vorbească.

„Acum un an era foarte greu pentru noi și credeam că nu o să se mai termine, iar acum suntem aici și e minunat! Chiar a fost greu”, a zis Radu Siffredi.

„Sunt foarte mișcată și în ziua de azi de faptul că a trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună!”, l-a completat Oana Matache, vizibil afectată de evenimentul din trecut.

Update 29 februarie: Un nou cuplu a părăsit competiția. După un vot tensionat, Lino Golden și logodnica lui, Delia, au fost eliminați de la Power Couple. Artistul a fost supărat pe voturile date de colegii lui, afirmând că aceștia au preferat să îi păstreze în competiție pe Daiana Anghel și Sorin Gonțea datorită abilităților culinare ale bucătarului.

Mai mult, artistul a acuzat-o pe Anamaria Ionescu de falsitate: „Mi s-a părut foarte falsă și perversă! Asta e părerea mea reală!”

Pe de altă parte, proba cuplurilor, „Noroc, iubito”, i-a pus în dificulate pe mulți concurenți de sex masculin din competiție. În timp ce fetele au demonstrat că au abilități nebănuite, Emi și Lino s-au confruntat cu frica de înălțime.

Oana Matache și Radu Siffredi au câștigat proba, primind suma de 2.000 de euro, lucru care i-a propulsat în fruntea clasamentului.

Update 28 februarie: Concurentele au participat la proba fetelor, intitulată „Te omor cu mâna mea”. În timp ce ele erau nevoite să caute, cu gura, o cheie ascunsă într-un bazin cu un lichid verde, partenerii lor se aflau în pat cu o altă femeie. Acest lucru i-a trezit amintiri nu foarte plăcute Anamariei Ionescu, care în trecut s-a confruntat cu infidelitatea lui Tudor.

„Nu am discutat nici măcar un cuvânt cu femeia respectivă. Nu m-a interesat să vorbesc cu ea, nu aveam ce să aflu de la ea, mai ales că o cunoșteam. M-a interesat el, ce a spus el, cum mi-a explicat, ce am simțit în momentele alea. Noi de atunci ne-am împăcat, am închis subiectul ăla, pur și simplu l-am îngropat și n-am mai vorbit despre el”, a dezvăluit soția lui Tudor de la Fly Project.

Pe de altă parte, seara s-a încheiat cu o echipă care a intrat la eliminare. Lino Golden și Delia au ajuns pe ultimul loc al clasamentului financiar, astfel că riscă să fie eliminați, dacă nu câștigă proba cuplurilor din această seară.

Update 27 februarie: În ediția de aseară, concurenții s-au transformat în James Bond și au fost nevoiți să își salveze partenerele legate de un stâlp, de un jet puternic de apă rece. Deși majoritatea bărbaților s-au aruncat în fața apei pentru a se asigura că iubitele lor vor scăpa cu bine, alții au privit cum apa le uda pe cele pe care ar fi trebuit să le protejeze.

După ce a pierdut proba, Lino Golden și-a pierdut cumpătul și a plecat de lângă Delia și Dani Oțil.

„În primele secunde te-ai ferit de apă, te-ai tras lângă mine și după ți-ai adus aminte că trebuie să o protejezi. Proba este să nu ajungă jetul de apă la ea. Îmi pare rău, astea sunt regulile. Proba nu este trecută!”, l-a anunțat Dani.

„După ce am văzut că am pierdut proba eram foarte nervos pe mine și nu m-a interesat nimic. Așa sunt eu!”, a mărturisit Lino.

Acesta nici nu a vrut să știe ce sumă a investit Delia în această probă.

„Nu mă interesează”, a spus el supărat.

Update 26 februarie: În această seară, concurenții vor trebui să devină, rând pe rând, James Bond și să-și salveze partenerele. Fetele vor fi legate cu lanțuri de un stâlp, iar băieții vor avea misiunea de a le localiza și apoi elibera, înainte ca un jet de apă să le izbească în față.

La auzul anului făcut de Dani Oțil, doamnele au reacționat, afirmând că partenerii lor în sfârșit vor avea ocazia să treacă printr-o probă de bărbați, după ce ultimele ediții au pierdut tot.

Update 22 februarie: În ediția de aseară, 21 februarie 2024, Roxana Blenche și Cătălin au fost eliminați, după ce au intrat la votul de eliminare împreună cu Cosmin și Eliza Natanticu. Cuplurile rămase în competiție au ales să îi păstreze în casă pe Natantici, pe care îi consideră o echipă mai slabă. Anamaria, soția lui Tudor, a precizat că preferă să își asigure locul mai departe în competiție, concurând împotriva unei echipe mai slabe.

După eliminare, Roxana a izbucnit în lacrimi, în timp ce Lizi și Cosmin au fost deranjați de faptul că sunt văzuți ca o echipă slabă.

„Din punctul meu de vedere, în seara asta nu a fost un vot corect. S-a simțit dezamăgire știi în ce sens? Că uite o să vă și zic. În prima săptămână toată lumea era pregătită să se lupte cu cei mai buni. Știți ce s-a întâmplat în ciclul 3? <>”, a spus Roxana supărată.

Cosmin Natanticu le-a dat rapid replica: Două opțiuni: să plecați pentru că sunteți cei mai buni sau să rămâneți pentru că sunteți cei mai slabi?”

„Să plecăm pentru că suntem puternici””, a reacționat Cătălin.

Update 21 februarie: În ediția de aseară, 20 februarie 2024, Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost propuși spre eliminare, după ce au pierdut cei mai mulți bani și au ajuns pe ultimul loc al clasamentului.

Cei doi nu s-au lăsat însă descurajați, fiind motivați să câștige acum proba cuplurilor și să ajungă pe prima poziție.

„Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor, mâine rupem pe genunchi, mâine scoate tot din noi și uită-te la mine acum, mai ales dacă e probă fizică”, a spus Roxana.

La proba numită „Fericirea are chipul tău”, niciun concurent nu a reușit să ducă puzzle-ul la final, astfel că toate echipele au pierdut sumele investite.

Update 20 februarie: Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu, i-a speriat pe Dani Oțil și pe soțul ei în timpul probei doamnelor, de luni seară. Tânăra a fost nevoită să schimbe roata unei mașini ce se afla pe o platformă, la 30 metri înălțime. Aceasta a ales să se așeze foarte aproape de marginea platformei, iar la un moment dat stătea cu un picior atârnat.

„Are un picior scos de pe platformă”, a spus prezentatorul panicat.

„Doamne ferește, când am văzut-o!”, a precizat și Emi la testimoniale.

„Mi-e teamă, ea tot timpul are un picior afară”, i-a zis Dani Oțil lui Emi, după ce a avut impresia că Mădălina va cădea.

„Eu mi-am găsit o poziție atât de confortabilă, voi nu înțelegeți. Nu găseam logica să stau în lateral. Și mi-am găsit o poziție în față și vedeam și bine”, a explicat concurenta de la Power Couple România.

Cei doi au reușit să termine proba în timp util, fiind și singurul cuplu care a cîștigat bani, mărind bugetul familiei.

Pe de altă parte, Ana Maria, soția lui Tudor Ionescu, a fost și ea la un pas de a încheia cu bine proba. Însă, aceasta a uitat să folosească cric-ul, astfel că Dani Oțil a fost nevoit să o oprească, fiind descalificată.

„Voi fi nevoit să opresc proba pentru că ne lipsește un pas foarte important.(…) Ana ai folosit cricul până acum? L-ai scos din portbagaj? Îmi pare rău, asta duce la anularea probei. Te poți întoarce în mașină. Te aducem înapoi. Îmi pare rău”, a spus prezentatorul.

Atunci, Ana a izbucnit în lacrimi: „Vai nu pot să cred cât de dobitoacă sunt! Puteam s-o fac!”

Update 19 februarie: În ediția de luni, 19 februarie, începe etapa a treia în competiția Power Couple România – La bine și la greu. De la 20:30, telespectatorii Antena 1 pot vedea proba fetelor, una extrem de dificilă. Concurentele vor avea de schimbat o roată în cele mai stresante condiții, ridicate pe o platformă la 30 de metri deasupra mării.

Proba este cu atât mai dificilă cu cât spațiul de manevră de lângă mașină nu le lasă libertate de mișcare concurentelor, dar nici întâlnirea cu cricul sau cheia în cruce pentru deșurubarea prezoanelor nu le face mai ușoară misiunea, se arată în comunicatul transmis de Antena 1.

„Eu mă potrivesc cu proba asta precum nuca-n perete sau precum sarea pe rană”

”Știu în teorie cam cum se schimbă o roată, nu știu cum e în practică”, a mărturisit Oana Matache. ”Eu mă potrivesc cu proba asta precum nuca-n perete sau precum sarea pe rană”, a comentat Eliza Natanticu. Iar partenerul ei de viață știe acest lucru: ”Lizzie nu știe nici măcar cum arată o roată”, a glumit Cosmin, pentru a evidenția că partenera sa nu stăpânește acest domeniu.

De cealaltă parte, Lino Golden s-a arătat foarte încrezător în capacitatea partenerei sale de a trece proba: ”Deliei nu îi e frică nici de înălțimi, poate să schimbe și o roată 100%, acasă este foarte tehnică, strânge și ea șuruburi, mă ajută să montez lucruri, în familie avem un socru constructor”. Ce sume vor investi băieții și cum se vor descurca fetele față-n față cu această provocare vedeți în ediția din această seară, care nu va fi lipsiă de momente tensionate. Dani Oțil este nevoit să oprească proba în cazul unei concurente. ”Nu pot să cred că a făcut asta!”, a comentat, uluit, partenerul ei. ”Asta duce la anularea probei!”, a fost verdictul dat de Dani.

Update 15 februarie: O nouă echipă a fost eliminată de la Power Couple România. În ediția de miercuri, 14 februarie, după o probă dificilă, în care au fost nevoiți să gătească cu capul în jos, cuplul care a pierdut și a intrat la votul pentru eliminare a fost Cosmin și Eliza Natanticu.

Cu lacrimi în ochi, fiecare cuplu a ales să voteze din punct de vedere sportiv, astfel că familia Natanticu a fost salvată, iar Gabriela și Cristi Iacob au plecat acasă.

După ce Oana Matache și-a exprima votul, Radu Siffredi a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că între el și Cristi Iacob s-a format o legătură aparte.

Îndrăgitul actor și soția sa nu s-au supărat pentru alegerea colegilor lor, ci au spus că sunt recunoscători pentru tot ceea ce au trăit la Power Couple.

„E frumos să descoperi că nu ești singur pe planetă. Că mai sunt oameni și că oamenii încă își mai folosesc sufletul!” au spus cei doi, completându-se unul pe celălalt.

Update 14 februarie: Cristi Iacob și soția sa, Gabriela, se află pe ultimul loc în clasamentul financiar, astfel că sunt în pericol de eliminare. Pentru a se asigura că nu vor fi supuși votului, împreună cu o altă echipă, ei trebuie să câștige proba cuplurilor.

„E un vibe splendid, de aceea mi-ar părea rău sau, de fapt, de savoarea lucrurilor pe care nu le-aș cunoaște dacă aș pleca. (…) Doamne ajută pentru mâine!” a mărturisit Cristi Iacob după ce a aflat că riscă să fie eliminat.

„Da, iubito, ai dreptate” le-a pus mari probleme concurenților, care au fost legați la ochi și nevoiți să se lase ghidați de partenerele lor pentru a conduce o mașină. Deși familia Iacob a pierdut cei mai mulți bani și a ajuns la capătul clasamentului, Oana Matache și Radu Siffredi au fost cei cărora proba le-a testat cu adevărat relația. Și asta pentru că Radu a mărturisit că el nu știe să conducă, iar Oana nu i-a dat cele mai precise indicații.

„Pentru Radu, proba de azi a fetelor e o super provocare, El nu are permis. Așa că o să îi acord un bonus de cinci minute”, a afirmat Oana Matache.

„Mi-a fost frică că eram pe o coastă. Dacă apăsam și ne duceam de tot”, a povestit Radu.

La un moment dat, concurentul a decis să nu mai asculte indicațiile date de iubita sa și a condus din instinct.

„M-am prins tată că e spațiu între alea și m-am prins eu fără tine acum”, i-a spus Radu Siffredi partenerei sale.

„Da mă frate, și eu am o limită când vine vorba de condus. Nu știu. Asta este!”, a reacționat Oana Matache.

Deși au existat tensiuni între ei, cuplul a reușit să treacă proba și să adauce 299 euro la buget. Totuși, aceștia s-au aflat pe locul 7, în clasamentul final. Dacă vor pierde proba perechilor, cei doi vor fi supuși la votul pentru eliminare.

Update 13 februarie: Proba „Calcule la rotisor” le-a dat adevărate bătăi de cap bărbaților, care au fost nevoiți să răspundă la întrebări legate de relația lor în timp ce se aflau într-o mașină care se învârtea.

„Am niște emoții fantastice. Mi-e teamă că Mădălina va investi foarte mulți bani, pentru că ea știe că eu sunt bun la matematică și nu se va gândi că va trebui să ne învârtim. Mie mi-e rău și când mă dau în leagăn cu viteză. Când am văzut că ne învârtim într-o mașină la rotisor, am înțeles că va fi rău”, a afirmat Emi înainte de probă.

„Eu aș investi în mine 1 euro la proba asta. 50 de cenți, dacă ar exista această variantă”, a declarat Lino.

„Mă aștept să fiu rostogolit într-un fel în care să mi se facă rău și proba să fie atât de complicată, încât să nu pot răspunde la întrebările despre relația mea cu Oana”, a comentat Radu Siffredi.

Într-adevăr, proba s-a dovedit a fi una dificilă pentru Lino Golden. Artistul a recunoscut că nu a fost un elev strălucit la matematică, însă s-a liniștit când a aflat că Delia nu a investit prea mulți bani.

„Am rămas corigent la matematică de mai multe ori. La noi la școală era regula că dacă faci bine la muzică, nu ne interesează ce faci la restul. Sunt prost. Nu e prima oară când mă fac de râs la televizor. Nici nu m-am chinuit. Proba în sine mi-a plăcut foarte mult, a durat prea puțin, matematică nu știu”, a spus Lino la Power Couple.

Supărați din cauza acestei probe au fost și Emi și Mădălina, care se așteptau să câștige.

„Eu nu mai puteam de nervi (…) M-a supărat faptul că am avut foarte mare încredere în el. Nu m-am gândit o secundă că n-o face”, a precizat Mădălina la testimoniale.

Update 8 februarie: CRBL și soția lui, Elena, sunt primul cuplu care a fost eliminat de la Power Couple România. Cei doi au fost în pericol de eliminare alături de Daiana și Sorin Gonțea, însă ceilalți concurenți au votat pentru ca cea de-a doua echipă să rămână în continuare în competiție.

„Mulțumim pentru experiență, a fost unică, pentru mine în special”, a spus Elena după eliminare.

„Suntem dezamăgiți, dar și împăcați în același timp. Îmi pare foarte rău că nu pot să mă mai joc pentru că, la cum au fost probele până acum, ce urmează trebuie să fie wow”, a zis, la rândul lui, CRBL.

Înainte de a pleca, artistul i-a spus soției sale că este mândru de ea și de ce a realizat în această competiție. La proba cuplurilor, aceștia au fost nevoiți să treacă peste un pod suspendat deasupra unei prăpăstii, în condițiile în care Elenei îi este foarte frică de înălțime.

Update 7 februarie: După ce luni, 6 februarie, doamnele au fost nevoite să ducă la final Proba Calendarului și au escaladat o schelă de 20 metri înălțime, a venit rândul bărbaților să își arate rezistența la durere. Aceștia au fost conectați, pe rând, la un aparat care trimitea impulsuri ce imitau contracțiile travaliului. Astfel, partea masculină a cuplurilor a aflat ce simte o femeie atunci când naște. O parte dintre ei au reușit să reziste până la final, în timp ce alții au renunțat rapid, pierzând sume importante de bani.

„Am simțit că sunt lovit cu 20 de cuțite, atât de puternică era durerea”, a mărturisit Cosmin Natanticu, care a strigat rapid „Au, mami!”.

„La un moment dat am uitat unde sunt, am simțit că-mi pierd controlul, știam doar că e Oana lângă mine, o auzeam”, a povestit Radu Siffredi, care a reușit să reziste până la final, schimbând astfel soarta cuplului în competiție.

La finalul serii a fost anunțat clasamentul final, inclusiv perechea situată pe ultimul loc. Cum CRBL și soția lui, Elena, au pierdut cei mai mulți bani, au fost propuși spre eliminare.

Update 6 februarie: Cuplurile s-au reunit sub același acoperiș, însă au avut parte de o mare surpriză încă din primele minute ale emisiunii. Dani Oțil a trimis bărbații să aleagă câte o cameră în care vor dormi pe perioada competiției. Surpriza cea mare a venit în momentul în care s-a aflat că există doar 8 camere și nouă echipe. În acel moment, prezentatorul le-a spus că un cuplu va fi nevoit să doarmă într-o mașină.

Cum nu au putut lua o decizie de moment, băieții au decis să tragă la sorți, iar „bățul scurt” l-a tras Tudor de la Fly Project, spre nemulțumirea soției lui, Ana.

De asemenea, primele cupluri au intrat la Proba Calendarului, unde au fost supuse unui test de cuplu. Bărbații au pregătit trei întrebări pentru partenerelor lor și au pariat și câte o sumă de bani. Cei care s-au descurcat cel mai bine au fost Eliza și Cosmin Natanticu, în timp ce Oana Matache și Radu Siffredi au pierdut cea mai mare sumă de bani, 600 euro.

Update 5 februarie: Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu, are loc în această seară pe Antena 1, de la orele 20:30. În această seară, telespectatorii vor face cunoștință cu Camera Investițiilor, locul unde concurenții vor manageria un buget din care vor investi în funcție de încrederea pe care o au în abilitățile partenerilor de viață. Cele mai așteptate momente ale serii se vor desfășura însă la Calendarul vieții – prima provocare din competiție. Pentru a trece proba, doamnele vor fi nevoite să indice anumite date importante din viața de cuplu într-un calendar uriaș, creat pe o impresionantă structură metalică de 20 de metri înălțime, pe care o vor escalada contracronometru. 

Update 31 ianuarie: 5 zile mai sunt până la marea premieră a show-ului Power Couple România de pe Antena 1. Concurenții au fost supuși încă din prima etapă la unele dintre cele mai dure probe. Bărbații au simțit pe propria piele durerile nașterii, în timp ce fetele și-au testat memoria și s-au luptat cu frica de înălțime.

Update 29 ianuarie: Mai sunt 7 zile până când începe Power Couple România – La Bine și la greu, emisiune prezentată de Dani Oțil. Înainte de marea premieră, cuplurile au dezvăluit ce a însemnat pentru ele participarea la această emisiune. Lino Golden și logodnica lui, Delia, au dezvăluit că i-a ajutat faptul că zilnic lucrează în echipă, precizând că nu se tem de cuplurile care sunt împreună de mai mulți ani.

Cristi Iacob și soția sa sunt căsătoriți de 14 ani și niciodată nu au lăsat obstacolele să le strice relația. Cei doi au vrut să demonstreze că pot trece peste orice cu ajutorul iubirii. De asemenea, actorul a povestit, în cadrul unui interviu acordat Unica, cum a reușit să o convingă pe Gabriela să participe la acest show.

Pe de altă parte, Emi de la Noaptea Târziu a mărturisit că a fost uimit de soția lui, Mădălina, în cadrul acestei emisiuni. Așa cum au sperat, cei doi au reușit să găsească noi lucruri surprinzătoare unul la celălat.

Tudor Ionescu și soția lui au recunoscut că și-au depășit limitele la Power Couple România. Aceștia au dezvăluit că au trecut prin cele mai grele probe din viața lor, însă au depășit toate obstacolele cu ajutorul umorului.

”La un moment dat, nu-mi mai simțeam buricele degetelor. Nu știu dacă așa e atacul de panică, dar știu că m-am chinuit să respir ca să mă pot concentra”, și-a amintit Ana despre una dintre cele mai solicitante zile din competiție.

Roxana Blenche și soțul ei formează un cuplu de șase ani, iar anul trecut au devenit părinți. ”Am trecut prin provocări pe care nu le-am fi întâlnit în viața de zi cu zi. Am descoperit cât de puternici suntem împreună și cum ne putem depăși limitele”, a spus Roxana despre competiția Power Couple.

Cu doar câteva zile înainte de lansarea emisiunii, Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, au dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste. Aceștia spun că cea mai romantică întâlnire a avut loc la crematoriul de animale.

Eliza și Cosmin Natanticu s-au declarat responsabili cu umorul la Power Couple România. Cei doi au trăit din plin această experiență, deși au recunoscut că au trecut rapid „de la agonie la extaz”.

Și Daiana Anghel și Sorin Gonțea au dezvăluit de ce au decis să intre în competiția Power Couple, alături de celelalte opt echipe. În cadrul emisiunii, Daiana a fost nevoită să își înfrunte una dintre cele mai mari frici.

”Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol”, a mărturisit și CRBL, despre experiență inedită la Power Couple alături de soția lui, Elena.

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări. Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.  

Care sunt cuplurile care participă la Power Couple România

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile. 

CRBL și Elena

Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

CRBL a intrat pentru prima dată într-o competiție alături de soția lui, Elena.

”Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, lacrimi, zâmbete, dezamăgire, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena.

”Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol”, a adăugat CRBL.

Daiana Anghel și chef Sorin Gonțea

Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

Daiana Anghel, beauty consultant, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea sunt căsătoriți de patru ani, dar formează un cuplu de mai bine de nouă ani.

Power Couple a fost o experiență senzațională. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele, ne-am cunoscut în situații în care probabil niciun alt context nu ne-ar fi pus și ne-am reconfirmat că suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt”, a spus Daiana. 

Citește și: Adriana Lima, prima reacție după ce a fost criticată dur pentru ultima schimbare de look. „Și-a ruinat fața”

Citește și: Adela Popescu a făcut anunțul: „Caut haine potrivite. Am un gol în stomac de bucurie”. Reacția Danei Rogoz

Lino Golden și Delia

Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

Lino Golden și logodnica lui, Delia, formează o pereche de un an și jumătate, propu-nându-și să demonstreze că vechimea unui cuplu nu este un factor determinant în această competiție.

Power Couple a fost un test al relației noastre, însă și unul al rezistentiei, inteligenței, al lucrului în echipă și al răbdării, în urma căruia am învățat multe lucruri unul despre celălalt, pe care probabil, fără această experiență, nu am fi avut niciodată șansa să le descoperim. Am trecut prin emoții la care nu ne-am așteptat și ne-am privit cu alți ochi încă după primele probe”, a declarat Lino.

Cristi Iacob și Gabriela Iacob

Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

Actorul Cristi Iacob și soția lui, actrița Gabriela Iacob, sunt împreună de 16 ani. S-au îndrăgostit pe scenă, iar acum au pășit pentru prima dată împreună pe scena unei competiții.

Power Couple m-a ajutat să-mi reconfirm cât de mult o iubesc pe Gabriela și câte calități, frumuseți și gingășii ale ei le-am cam trecut cu vederea”, a mărturisit Cristi Iacob.

”A fost experiența care mi-a confirmat că, alături de Cristi, sunt și mă simt cel mai în siguranță și că da, am putea merge de mâna până la capătul lumii”, a spus Gabriela.

Oana Matache și Radu Siffredi

Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, și-au asumat această provocare din postura celui mai tânăr cuplu aliniat la start, cu aproape un an de relație la activ.

”Pentru noi, experiența Power Couple înseamnă nebunie, unitate și «la bine și la greu». Cred că să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales la început, este un privilegiu minunat”, a spus Radu Siffredi.

Cosmin și Eliza Natanticu

Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

Actorul Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza au o căsnicie de 4 ani, dar alcătuiesc un cuplu de 13 ani.

”Nu am venit pregătită pentru ceva atât de frumos, dar și solicitant. Emoții și frici duse la extrem. Adrenalină la intensitate maximă. De la agonie la extaz, într-o clipă. Mă bucur că am putut trăi această experiență alături de soțul și, totodată, prietenul meu, jumătatea mea mai bună. Abia aștept să vedeți prin ce am trecut”, a declarat Eliza. 

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au stabilit data nunții. Ce locație au ales pentru petrecere: „Mi-a plăcut de am leșinat”

Citește și: Deea Maxer are un job nou în „paradisul milionarilor”. Cum face bani fosta soție a lui Dinu Maxer

Tudor Ionescu și Anamaria

Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

Solistul Fly Project Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria sunt veteranii competiției, cu 19 ani de relație.

Power Couple a fost experiența vieții noastre. Ne-a scos în totalitate din zona de confort, din rutina noastră. Am reușit să facem lucruri pe care nu ne-am imaginat că le-am putea face vreodată. Și ce credeți? După 19 ani de când suntem împreună, Power Couple a fost cel mai tare refresh pentru relația noastră. Și mai mult decât atât, ni s-a reconfirmat că niciodată să nu spui niciodată, iar atunci când efectiv simți că nu mai poți, mai poți puțin”, a dezvăluit Anamaria Ionescu.  

Emi și Mădălina

Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

Emi (Noaptea Târziu) şi Mădălina sunt căsătoriți de șase luni, dar au făcut acest pas după trei ani de relație.

”Participarea la Power Couple ne-a pus pe mine și pe soția mea în fața atâtor provocări uluitoare. A fost incredibil să trăiesc această competiție alături de ea”, a spus Emi.

”A fost genial! Este o experiență unică, ce îmbină autocontrolul, cunoașterea partenerului și adre-nalina. Este o stare pe care nu o poți exprima în cuvinte pentru ca oamenii să înțeleagă exact cum a fost și cum am simțit-o!”, a declarat Mădălina.

Roxana Blenche și Cătălin

Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, se cunosc din adolescență, dar au devenit parteneri de viață în urmă cu șase ani.

”Pentru noi a fost extraordinar. Am trecut prin probe pe care nu le-am fi întâlnit în viața de zi cu zi. Am descoperit cât de puternici suntem împreună și cum ne putem depăși limitele pentru a trece peste orice obstacol”, a mărturisit Roxana.

Cine prezintă Power Couple România

Competiția fenomen a cuplurilor a fost prima oară difuzată în Israel în 2014, de atunci fiind adaptată în 15 țări. De la obstacole care le vor cere concurenților să-și înfrunte cele mai mari temeri la provocări în care umorul va fi unul dintre ingredientele salvatoare, mixul uimitor de probe va purta cuplurile printr-un roller coaster al celor intense trăiri: acesta este Power Couple România – La bine și la greu, concursul care îi poate face pe participanți să-și redescopere relațiile sau să-și vadă partenerii de viață într-o lumină nouă.

Dani Oțil s-a alăturat în calitate de prezentator al show-ului care va fi difuzat de Antena 1 la începutul anului viitor.

„Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe și am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă și mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex”, a afirmat Oțil.

Când se difuzează Power Couple România la Antena 1

Telespectatorii Antenei 1 nu vor mai avea mult de așteptat până la premiera emisiunii Power Couple. Și asta pentru că începutul lunii februarie a fost ales pentru ca aceasta să intre în grila de programe.

Astfel, Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Competiția prezentată de Dani Oțil aliniază la start 9 cupluri de vedete pregătite să treacă prin situații limită și probe spectaculoase pentru a obține titlul de primul Power Couple din România.

Care sunt regulile show-ului  Power Couple România

Cele nouă cupluri locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare erată a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Cuplurile care nu trec probele vor pierde banii investiți, iar la finalul fiecărui ciclu, două echipe sunt propuse spre eliminare – cea care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cea aflată pe ultimul loc la proba pentru perechi.

Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, iar echipa care va pleca va pierde toți banii strânși până în acel moment.

Echipele rămase în competiție își vor păstra banii strânși de la o etapă la alta.

Care este premiul la Power Couple România

Premiul cel mare de la Power Cpuple România este de 50.000 de euro. Însă acesta nu este garantat.

La finalul emisiunii, cuplul câștigător, poate obține premiul cel mare de până la 50.000 de euro. Dar asta depinde și de investițiile făcute și de parcursul său din timpul probelor.

Franciza Power Couple în lume

„Power Couple România – La bine și la greu”, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări. Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.  

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Competiția fenomen a cuplurilor a fost prima oară difuzată în Israel în 2014, de atunci fiind adaptată în 15 țări. De la obstacole care le vor cere concurenților să-și înfrunte cele mai mari temeri la provocări în care umorul va fi unul dintre ingredientele salvatoare, mixul uimitor de probe va purta cuplurile printr-un roller-coaster al celor mai intense trăiri: acesta este „Power Couple România – La bine și la greu”, concursul care îi poate face pe participanți să-și redescopere relațiile sau să-și vadă partenerii de viață într-o lumină nouă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini din emisiunea Power Couple România

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter