Claudia Pavel despre relația cu Smiley: „Mă înjurau la telefon că le-am furat gagicul” 

De Mădălina Manole, pe
Claudia Pavel și Smiley au fost nu doar colegi de breaslă, ci și prieteni foarte apropiați, însă asta se întâmpla cu foarte mulți ani în urmă, pe vremea când trupa Simplu înregistra împreună cu Cream piesa „Jumătatea ta”, compusă de Marius Moga. 

Claudia Pavel, în vârstă de 34 de ani, a vorbit pentru prima dată despre presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Smiley în urmă cu aproximativ 10 ani: „Am avut un succes nebun împreună! Am făcut turnee, au fost piese cu Moga, Smiley, CRBL… A fost o perioadă de care sunt foarte mândră, am avut mare succes. Hit după hit a ieşit, dar relaţia noastră s-a oprit cam acolo şi la o prietenie, strânsă de altfel pentru că atunci când petreci atât de mult timp cu oamenii este inevitabil să fie aşa.Dar, uitându-mă acum în trecut la vremurile alea, îmi dau seama că băieţii aştia erau atât de cuminţi… N-a îndrăznit unu să pună un deget pe mine. Eram prieteni, efectiv, mâncam din aceeaşi farfurie. Relaţia noastră era strict colegială şi artistică, erau nişte oameni cu care împărtăşeam aceeaşi pasiune nebună pentru muzică şi asta ne-a adus împreună. Dupa care, fiecare a mers pe drumul lui. Moga şi-a făcut DeMoga (nr. casă de producţie), Smiley – HaHaha Production, eu am mers pe drumul meu. Lucrurile au evoluat pentru fiecare dintre noi. Dar spun cu mâna pe inimă că între mine şi Smiley nu a fost nimic altceva. – a mărturisit Claudia Pavel pentru Viva!.

Apropierea dintre Claudia Pavel și Smiley a fost sesizată și de fanele artistului: „Îţi dai seama că nu aveam de ce să nu spunem nici unul dintre noi. Eram doi copii, chiar ar fi fost ceva mişto între noi dacă era să fie, dar nu a fost vorba despre genul ăla de relaţie. Îmi amintesc că în vremea aia mă sunau fanele lui şi mă înjurau la telefon că le-am furat gagicul. Şi îi ziceam – Doamne, Smiley, mă sună fetele că sunt îndrăgostite de tine şi sunt supărate pe mine că cică suntem combinaţi”., – a mai dezvăluit Claudia Pavel pentru sursa citată.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!